Επανήλθαν μετά από μία ώρα κατά την οποία είχαν «πέσει» Facebook, Instagram, Messenger και Therads.

Συγκεκριμένα, τα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα ήταν «πεσμένα» από τις 17:15 αποσυνδέοντας αυτόματα όλους τους χρήστες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να επανασυνδεθούν.

Ένα πρόβλημα παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Facebook, καθώς πολλοί χρήστες δεν μπορούν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους.

Δεν είναι γνωστή για την ώρα η αιτία της εμφάνισης του προβλήματος.

Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι ξαφνικά το Facebook τους «πέταξε» από τον λογαριασμό τους και ότι στη συνέχεια δεν μπορούν να συνδεθούν ξανά, αφού τους βγαίνει το μήνυμα ότι «η συνεδρία έληξε».

Την ίδια ώρα, το messenger δεν λειτουργεί, αφού όταν οι χρήστες προσπαθούν να στείλουν μήνυμα στις επαφές τους λαμβάνουν ειδοποίηση που αναφέρει ότι δεν ήταν δυνατή η αποστολή.

facebook-pesimo-1

Προβλήματα αναφέρονται και στη λειτουργία του Instagram. Αναμενόμενα, πολύς κόσμος έσπευσε σε άλλες πλατφόρμες social media για να γράψει ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον λογαριασμό του στις πλατφόρμες της Meta, με αποτέλεσμα να «πλημμυρίσει» το X με σχόλια για το ζήτημα αυτό.

Στην ιστοσελίδα Downdetector, που καταγράφει τη λειτουργία εφαρμογών στο Διαδίκτυο, φαίνεται ότι οι αναφορές για προβλήματα σε Messenger, Facebook, Instagram είναι ήδη χιλιάδες, ξεκινώντας λίγο μετά τις 17:00 (ώρα Ελλάδας)

Για την ώρα, δεν φαίνεται να έχει επιλυθεί το ζήτημα, ενώ δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση σχετικά με την αιτία εμφάνισής του.

Και στο YouTube παρατηρούνται κάποια προβλήματα.

Η πρώτη αντίδραση της Meta

«Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος έχει πρόβλημα πρόσβασης στις υπηρεσίες μας. Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό τώρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Meta, Άντι Στόουν, σε ανάρτησή του στο X.

Διαβάστε ακόμη: