search

AREA 51

Προς μεγάλο κάζο η Βασίλω (Λαζαράκου) – Ανακοίνωσε κοπή της πίτας της Επ. Κεφαλαιαγοράς και στη συνέχεια οι εργαζόμενοι της Ανεξ. Αρχής εξήγγειλαν απεργία για την ίδια μέρα, αφήνοντας την σύξυλη!!!

Οι εργαζόμενοι γύρισαν την πλάτη στην Πρόεδρο της Αρχής, που ξεκάθαρα δεν απολαμβάνει της αποδοχής και της εμπιστοσύνης τους! Τι θα κάνει τώρα η αποκαλούμενη και «Κριστλ Κάρρινγκτον» της Δυναστείας;

Προς μεγάλο κάζο η Βασίλω (Λαζαράκου) - Ανακοίνωσε κοπή της πίτας της Επ. Κεφαλαιαγοράς και στη συνέχεια οι εργαζόμενοι της Ανεξ. Αρχής εξήγγειλαν απεργία για την ίδια μέρα, αφήνοντας την σύξυλη!!!

Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι έτσι, ότι με παραπληροφορήσαν, γιατί αν η είδηση ισχύει τότε πρόκειται για ένα τεράστιο κάζο της Προέδρου της Επ. Κεφαλαιαγοράς, της Βασίλως (Λαζαράκου) όπως την αποκαλούν μεταξύ τους οι εργαζόμενοι, οι οποίοι φέρονται να της γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη, δείχνοντας στην πράξη την μη αποδοχή τους και την δυσαρέσκεια τους!

Για να γίνουμε σαφείς και κατανοητοί: η Βασίλω της Ανεξάρτητης Αρχής (με την συγκλονιστική ομοιότητα όσον αφορά το χτένισμα και το ντύσιμο που παραπέμπει στο Τέξας της δεκαετίας του 1980, με την Κριστλ Κάρινγκτον της σαπουνόπερας «Δυναστεία») αποφάσισε να ανακοινώσει την κοπή της πίτας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε συγκεκριμένη ημερομηνία καλώντας το σύνολο του προσωπικού στην εκδήλωση!

Ωστόσο η απάντηση των εργαζομένων ήταν αποστομωτική και ήρθε να καταδείξει την μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει από την Διοίκηση Λαζαράκου, που προφανώς δεν απολαμβάνει της αποδοχής εργαζομένων και στελεχών!

Οι εργαζόμενοι λοιπόν της Επ. Κεφαλαιαγοράς εξήγγειλαν απεργία την ημέρα κατά την οποία η Λαζαράκου θα κόψει την πίτα της Ανεξάρτητης Αρχής!!! Σε απλά λόγια δεν θα πατήσει κανείς!

Εκτός και αν η Βασίλω, εισπράττοντας το χουνέρι των εργαζομένων αποφασίσει να αλλάξει μέρα την κοπή της πίτας! Λέτε; Φαινόμενα των καιρών.

Διαβάστε ακόμη: