Μετράει μέρες στην ΕΥΔΑΠ ο διαβόητος Σαχίνης, μετά το κάζο της επιστροφής των μετοχών της κρατικής εταιρείας στο Δημόσιο, από τον έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ όπου βρισκόταν.

Η απόφαση κόλαφος του ΣτΕ, που απαγορεύει την υποχώρηση του ποσοστού του Δημοσίου κάτω του 50,01%, για να μην απωλεσθεί ο έλεγχος ενός δημοσίου αγαθού όπως το νερό, το οποίο δεν μπορεί να υπόκειται σε κανόνες ελεύθερης αγοράς ούτε να εντάσσεται στα πλαίσια χρηματιστηριακών και άλλων παιχνιδιών, οδηγεί πλέον και μαθηματικά προς την έξοδο τον «μάνατζερ του γλυκού νερού» Σαχίνη, πρωτοπαλίκαρο του Μπενίση (σύζυγος της γνωστής Δούρου με τις επιτυχίες στο Μάτι των 101 νεκρών από την πύρινη λαίλαπα) και κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ, που παρίστανε τον τεχνοκράτη!

ΕΥΔΑΠ: Τέλος στην ασυδοσία και τα νταραβέρια των Σαχίνηδων! Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιστροφή της ΕΥΔΑΠ στο Κράτος και συγκεκριμένα υπό τον έλεγχο του υπουργείου του Κ. Καραμανλή, από το ΤΑΙΠΕΔ όπου βρισκόταν, οδηγεί στην έξοδο τον ηγεμονικά αμειβόμενο «μάνατζερ», η παραμονή του οποίου στη διοίκηση της ΕΥΔΑΠ οφείλεται όχι φυσικά στην αξία ή τα προσόντα του, αλλά στο ότι η σύζυγος του υπήρξε συμμαθήτρια στο Κολλέγιο Αθηνών του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του μόλις χθες αποπεμφθέντος για την ασυνάρτητη και απαράδεκτη – προσβλητική συμπεριφορά του, υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού!

Το Υπ. Υποδομών είναι κατ αρχήν προφανές πως δεν νομιμοποιείται ούτε πρόκειται να πληρώνει τις ιλιγγιώδεις – ηγεμονικές αμοιβές στον Σαχίνη και την παρέα του, των μπόνους και των επιστροφών κεφαλαίου αλλά και της διανομής μερισμάτων χωρίς να υπάρχουν κέρδη, προς τον Πόλσον και τους πάσης φύσεως κερδοσκόπους που απομυζούν με την παρουσία τους την κρατική εταιρία με το δημόσιο αγαθό!

Και ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι ήδη αναζητείται αντικαταστάτης για τον «μάνατζερ» του γλυκού νερού, που το μόνο που πέτυχε επί θητείας του ήταν «μια τρύπα στο νερό», ένας αποτυχημένος διαγωνισμός για την Ψυττάλεια, που πέραν των καθυστερήσεων και των εξωθεσμικών – παράνομων παρεμβάσεων, προκάλεσε ζημία στην ΕΥΔΑΠ, δηλαδή στο Κράτος!

Και είναι απορίας άξιον πως ακόμη δεν έχει παρέμβει ένας εισαγγελέας, ιδίως μετά τις επώνυμες καταγγελίες του Συλλόγου μηχανικών της πολύπαθης εταιρίας, που της ήπιαν το αίμα οι κάθε λογής κερδοσκόποι τύπου Πόλσον, καθώς και μιντιακά ξεράσματα (της επικοινωνίας και του λόμπινγκ) που τα «αρπάζουν» από όποιον βρουν, είτε κρατική εταιρία, είτε ακόμη και «επιχειρηματίες» με αμφιβόλου προέλευσης χρήμα…