Μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο Προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο συνοδεύτηκε από την άνετη νίκη κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία (109-82), η Εθνική ομάδα μπάσκετ ετοιμάζεται για το 2/2, σήμερα στις 21.00 απέναντι στην Αίγυπτο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος με 32 πόντους σε μόλις 18 λεπτά συμμετοχής και ο Βασίλης Σπανούλης είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος με την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδας.

O προπονητής της Εθνικής μας, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι «τα παιδιά είναι περήφανα που φοράνε αυτή τη φανέλα», ενώ ο μεγάλος Νίκος Γκάλης συμπλήρωσε ότι «θα χανόταν η μπάλα» αν έπαιζε μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Προολυμπιακό: Τα επόμενα παιχνίδια

Επόμενος αντίπαλος για την Ελλάδα η Αίγυπτος (4/7, 21:00, EΡΤ 1, Novasports Start) και με τη 2η σερί νίκη σφραγίζει την πρόκριση και περιμένει τον αντίπαλο της στον ημιτελικό. Οι Αιγύπτιοι προέρχονται από την ήττα με από τη Δομινικανή Δημοκρατία με 77-90 και κυνηγούν τις όποιες πιθανότητες έχουν για πρόκριση.

Τέλος, στις 17:30 η Νέα Ζηλανδία αντιμετωπίζει τη Σλοβενία για τον άλλο όμιλο του Προολυμπιακού, σε ένα ματς που θα κρίνει ποια από τις 2 ομάδες θα προκριθεί στα ημιτελικά.

Διαβάστε ακόμη: