Σωστές ήταν οι επιλογές της στήλης στα 3 από τα 4 ματς του Champions League. Πέρασαν το καλοπληρωμένο «διπλό» της Νάπολι, το Goal/Goal στο ντέρμπι Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης και ο «άσος» της Ίντερ.

Μας τα «χάλασε» η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία άνοιξε το σκορ στη Λειψία, έπαιζε μόνη της στο πρώτο ημίχρονο και μπορούσε να τελειώσει το ματς, αλλά δεν το έκανε και το πλήρωσε με την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος.

Σήμερα γίνονται τα play off του Europa League και του Conference League. Οι περισσότερες επιλογές μου είναι από το Europa League. Ξεκινάω από τη Γιουβέντους, η οποία έμεινε στο 1-1 στο πρώτο παιχνίδι με την Ναντ, θέλει τη νίκη στη Γαλλία για να περάσει και μπορεί να την πάρει. Δεν έχει την πολυτέλεια να μην ασχοληθεί με το Europa League.

Πολλά γκολ βλέπω να μπαίνουν στο Μονακό. Θυμίζω ότι η γαλλική ομάδα είχε κερδίσει με 2-3 στο πρώτο ματς στο Λεβερκούζεν. Η εικόνα που παρουσίασαν οι 2 ομάδες σε αυτό το παιχνίδι με οδηγεί στο Over.

Αδικημένη από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν η Ρόμα, αφού δεν άξιζε την ήττα με 1-0 από τη Σάλτσμπουργκ. Είχε 2 δοκάρια, πολλές χαμένες ευκαιρίες και στο τέλος έχασε με 1-0. Πάει για την ανατροπή απόψε στο «Ολίμπικο».

Την ανατροπή θέλει να κάνει και η Ρεν στον αγώνα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ηττήθηκε με 2-1 στην Βαρσοβία, χρειάζεται τουλάχιστον 1 γκολ για να ισοφαρίσει το σκορ. Χαμηλά πάντως είναι ο «άσος». Προτιμότερο είναι το Over, που ήρθε και στο πρώτο ματς. Μπορεί να σκοράρει και στη Γαλλία η Σαχτάρ.

Από το Conference League ξεχώρισα 1 Goal-Goal, στο παιχνίδι της Βασιλείας με την Τραμπζονσπόρ. Το αβαντάζ της νίκης με 1-0 στην Τουρκία έχει η Τραμπζονσπόρ. Ξέρει όμως ότι δεν μπορεί να στηριχτεί σε αυτό το σκορ. Θα κυνηγήσει το γκολ στην Ελβετία και μπορεί να το πετύχει. Η Βασιλεία λογικά θα σκοράρει στην έδρα της.

Διαβάστε περισσότερα