Στον… κόσμο του ζει ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον ανιψιό του προέβει σε εξωφρενικές δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι». Ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε «Φαρισαίους» αυτούς που παρακολουθούσαν το κανάλι του και  τώρα είναι έτοιμοι να τον κατασπαράξουν. «Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι “Φαρισαίοι” της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι “Φαρισαίοι” χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. Κι όσοι βρήκαν ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς», είπε ο θείος του, Μιχάλης Παναγιωτόπουλος.

«Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα πορνό τα οποία εξέπεμπε το κανάλι. Αυτή ήταν μία εκπομπή της οποία εξέπεμπε ένα κανάλι, την απολάμβανε κόσμος, αλλά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν».

Δήμητρα Λημνιού: «Όσα βγαίνουν στον αέρα με έχουνε εξοργίσει»

Σοκαρισμένη δηλώνει η Δήμητρα Λημνιού, ηθοποιός και φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η ηθοποιός καταδικάζει τις πράξεις του παρουσιαστή, λέγοντας πως κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σεξουαλικότητα του άλλου και να προβάλει ιδιωτικές στιγμές στο διαδίκτυο.

«Έχω πέσει κι εγώ από τα σύννεφα. Με τον Στάθη είχαμε φιλική σχέση γιατί είχαμε συνεργαστεί το 2011 στην ταινία Pokerface και από τότε είχαμε φιλική σχέση. Όταν βγαίναμε κάποιες φορές μετά τις παραστάσεις είχε μία διάθεση να φλερτάρει, όχι απέναντί μου, γιατί τα όρια μου ήταν πιο καθαρά. Αυτό ήταν σε πλαίσια, όσο ήμουν μπροστά, που δεν πρόσβαλε τις κοπέλες, ήταν σε πλαίσιο φιλοφρόνησης και κολακείας», είπε.

«Όσα βγαίνουν στον αέρα με έχουνε εξοργίσει. Η πράξη αυτή είναι απαράδεκτη, ανήκουστη. Δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να χρησιμοποιήσει τη σεξουαλικότητα τη δική μου. Να βγει κάποιος και να δημοσιεύσει τις προσωπικές στιγμές ενός κοριτσιού που είναι γυμνό και έρχεται σε σεξουαλική επαφή με ένα άντρα που έχει επιλέξει. Είναι μια πράξη από τις χειρότερες κακοποιήσεις που μπορεί να υποστεί μία γυναίκα ή ένας άντρας».

«Δεν σβήνονται όλα με μία συγγνώμη. Δεν θα μπορούσε να επανορθώσει από τη στιγμή που βγήκαν στον αέρα αυτά τα πράγματα. Τα τραύματα αυτά έχουν γίνει τατουάζ», κατέληξε.