Η χρήση μαριχουάνας για ψυχαγωγικούς σκοπούς έχει νομιμοποιηθεί σε 18 πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ σε 13 ακόμα έχει αποποινικοποιηθεί.

Αυτή η εξέλιξη έχει δημιουργήσει μια αλλόκοτη νέα τάση: Οι stars της pop δίνουν το όνομα τους (ή κάποιο ψευδώνυμο τους) σε διάφορα προϊόντα μαριχουάνας.

Πρόσφατα, το site UPROXX δημιούργησε και μια κατάταξη των πιο γνωστών φιρμών σελέμπριτι μαριχουάνας με τίτλο «Η καλή, η κακή και αυτή που δεν καπνίζεται με τίποτα». Ποιος άραγε είναι μπροστά στον ανταγωνισμό;

B-Real (Insane)

Προϊόντα Μαριχουάνας: H νέα μόδα που λανσάρουν οι διάσημοι

O rapper των Cypress Hill έχει βαφτίσει Insane το προϊόν του, εμπνευσμένος από το θρυλικό hit Insane in the Brain, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως έχει δημιουργήσει και το κατάστημα παροχής μαριχουάνας για φαρμακευτική χρήση, υπό το τίτλο Dr Greenthumb (άλλη μια αναφορά στο ένδοξο παρελθόν των Cypress Hill!).

Bella Thorne (Forbidden Flowers)

Προϊόντα Μαριχουάνας: H νέα μόδα που λανσάρουν οι διάσημοι

H ηθοποιός που ξεκίνησε από το παιδικό κανάλι Nickelodeon και σήμερα γνωρίζει μια νέα φήμη στην ερασιτεχνική πορνογραφία μέσω του OnlyFans, έχει λανσάρει το Forbidden Secrets, ένα προϊόν που σύμφωνα με τις τρέχουσες κριτικές, θυμίζει περισσότερο καλλυντικό και λιγότερο μαριχουάνα.

Seth Rogen (Houseplant)

Προϊόντα Μαριχουάνας: H νέα μόδα που λανσάρουν οι διάσημοι

O Seth Rogen βρίσκεται παντού: Πρωταγωνιστεί σε ταινίες/σειρες (τον είδαμε πρόσφατα στο Curb Your Enthusiasm), γράφει σενάρια, εμπλέκεται σε παραγωγές μυθοπλασίας (Preacher) και φυσικά, ποτέ δεν έχει κρύψει ότι είναι πιστός καταναλωτής μαριχουάνας, πάντα σε λελογισμένη χρήση. Το Houseplant είναι μια σειρά από βρώσιμα προϊόντα με βάση το THC, για τα οποία ο Rogen έχει ακούσει αυστηρές κριτικές, κατηγορούμενος πως έκανε rebranding σε ήδη γνωστό brand μαριχουάνας, που ήταν αρκετά εμπορικό στο Λος Άντζελες.

Justin Bieber (Pre-Rolls)

Προϊόντα Μαριχουάνας: H νέα μόδα που λανσάρουν οι διάσημοι

Αντιγράφουμε την πιο δημοφιλή κριτική για τη σειρά καπνιστών προϊόντων μαριχουάνας του Justin Bieber:

This weed sucks! (Αυτό το χόρτο είναι χάλια!)

Jay Z (Monogram)

Μαθαίνουμε πως ο δισεκατομμυριούχος rapper έχει πάρει αρκετά «ζεστά» την υπόθεση της εμπορίας των προϊόντων Monogram (κυρίως τσιγάρα μαριχουάνας), έχοντας ανοίξει δεκάδες καταστήματα ανά τις ΗΠΑ. Βέβαια, δε λείπουν τα παράπονα για τις αστρονομικές τιμές έστω 1 (ενός) τσιγάρου Monogram, που μπορεί να φτάσει και τα 65-70 δολάρια.