Ο Οχάνι Νόα, ο πρώτος σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, αποκάλυψε πώς είναι να είσαι παντρεμένος με τη διάσημη Λατίνα σταρ.

Ο ηθοποιός, ο οποίος οριστικοποίησε το διαζύγιό του από την τραγουδίστρια το 1998 μετά από λιγότερο από έναν χρόνο γάμου, προέτρεψε την πρώην του να «μείνει ελεύθερη για λίγο», σε συνέντευξή του στην Daily Mail.

«Πάρε 12 μήνες off» είπε ο 50χρονος στη Λόπεζ, εν μέσω του διαζυγίου της με τον Μπεν Άφλεκ. «Αν γνωρίσει κάποιον νέο, [θα έπρεπε] ίσως να το κρατήσει ιδιωτικό και να μην παντρευτεί ξανά».

Η συμβουλή του πρώην στην Τζένιφερ Λόπεζ

Αφού ξεκαθάρισε ότι «σε καμία περίπτωση» δεν θα ήθελε να αναζωπυρώσει το δικό του ειδύλλιο με την ηθοποιό, ο Νόα τη συμβούλεψε: «Όταν είσαι με κάποιον, πρέπει να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζί του και να μη σκέφτεσαι να είσαι μπροστά στην κάμερα. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου για να μπορέσεις να βρεις τον εαυτό σου», συνέχισε.

Πριν από το χωρισμό της με τον Μπεν Άφλεκ, η τραγουδίστρια και ηθοποιός μίλησε για την ιστορία αγάπης τους στο ντοκιμαντέρ της, «The Greatest Love Story Never Told».

Ο Νόα παραδέχτηκε ότι παρακολούθησε την ταινία, περιγράφοντας τις ομοιότητες που είδε μεταξύ του ίδιου και του Άφλεκ.

Ο πρώην σερβιτόρος, ο οποίος επαίνεσε τον Άφλεκ ως έναν «πραγματικά καταπληκτικό» και «ιδιωτικό» άντρα, αναφέρθηκε στις πολλές φορές που ο ηθοποιός έχει γίνει πρωτοσέλιδο για το «resting bitch face» ενώ ήταν με τη σύζυγό του.

«Από τη δική μου εμπειρία [παντρεμένος με τη Λόπεζ], θα είχαμε διαφωνίες στο αυτοκίνητο και 20 λεπτά αργότερα θα έπρεπε να καθίσουμε και να προσποιηθούμε ότι όλα ήταν καλά», ισχυρίστηκε ο Νόα.

«Όταν περνούσαμε από μια κόλαση και βγαίναμε σαν ζευγάρι, ήμουν και εγώ σε κακή διάθεση. Γιατί ήξερα ότι μέσα μας δεν ήμασταν καλά. Μισούσα να πηγαίνω στο κόκκινο χαλί», πρόσθεσε.

Ο Νόα ισχυρίστηκε, επίσης, ότι η Λόπεζ «απολάμβανε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης» κατά τη διάρκεια του γάμου τους, κάτι που τον οδήγησε να της πει: «Πρέπει να είσαι ιδιωτική. Δεν μπορείς να είσαι αληθινή σε μια σχέση αν σε φωτογραφίζουν πάντα».

Ο Μπεν Άφλεκ, συγκεκριμένα, είχε πει στο ντοκιμαντέρ ότι είχε μάθει να συμβιβάζεται με την Τζένιφερ Λόπεζ σχετικά με τον «πολύ έλεγχο» γύρω από τις ζωές τους.

Εκτός από τον Οχάνι Νόα και τον Μπεν Άφλεκ, η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν παντρεμένη με τον χορευτή Cris Judd και τον τραγουδιστή Μαρκ Άντονι το 2001 και το 2004, αντίστοιχα.

Διαβάστε ακόμη: