Πρώην παίκτρια του GNTM αποφάσισε να συμμετέχει σε ερωτικές ταινίες, τονίζοντας πως «τα χρήματα είναι καλύτερα από οτιδήποτε άλλο τηλεοπτικό».

Η Χριστίνα Ανδρεάδου έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, όταν το 2018 αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο GNTM.

Η νεαρή κοπέλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου και μίλησε τόσο για το GNTM όσο και για την απόφασή της να συμμετάσχει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου με τον σύντροφό της.

«Το τωρινό GNTM δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πήγα. Από τη στιγμή που δεν έχει την κυρία Καγιά δεν είναι GNTM. Ήταν καλό που πήγα και είδα πως είναι τα πράγματα. Τα πρότυπα αλλάζουν όσο περνάει ο καιρός», σχολίασε από την πλευρά της για το GNTM φέτος.

Επίσης, για τις ερωτικές ταινίες είπε πως «θέλω να τονίσω ότι δεν μου έκανε κανείς κάποια πρόταση. Ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν εγώ προσωπικά».

Τι είχε δηλώσει η Χριστίνα τον περασμένο Ιούλιο;

«Δεν μου έκανε κανείς πρόταση, εγώ το σκεφτόμουν», δήλωσε η πρώην παίκτρια του GNTM

«Μπορούσα να βρίσκομαι σε κάποια γυρίσματα εφόσον συμφωνούσαν και οι ηθοποιοί. Το έβλεπα, το ξανάβλεπα και πήγα εγώ και είπα στα παιδιά… Ξέρετε τι; Άμα με θέλετε, μπορώ να συμμετάσχω κάπου και εγώ», αποκάλυψε η όμορφη πρώην παίκτρια του GNTM, Χριστίνα.

Όπως εξήγησε, «δεν ήταν ο αρχικός μου σκοπός μια διεθνής καριέρα, αλλά άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο πραγματικά».

Μάλιστα, στη συνέντευξή της φανέρωσε πως «τους αρέσαμε τόσο πολύ που μας έχουν κλείσει ήδη από τον Ιούλιο που ξεκινήσαμε σε πάρα πολλές χώρες».

Επιπλέον, στην ερώτηση για τις οικονομικές απολαβές, «τα χρήματα είναι σίγουρα καλύτερα από οτιδήποτε άλλο τηλεοπτικό».

Βέβαια, τόνισε πως «στις ταινίες παίζουμε μαζί με το αγόρι μου. Αυτός μπορεί να παίξει και με άλλες πρωταγωνίστριες, αλλά είμαστε μαζί. Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει ζήλια αλλά κυρίως υπάρχει κατανόηση».