Από το πλατό του «Greece’s Next Top Model» (GNTM), στο θέατρο και μετά…στις πορνό ταινίες η Χριστίνα Ανδρεάδου.

Ποια είναι η Χριστίνα Ανδρεάδου

Η Χριστίνα Ανδρεάδου «πρωτοσυστήθηκε» στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το reality μοντέλων της Βίκυς Καγιά! Η ίδια πέρασε από τις οντισιόν του «GNTM», αλλά στην συνέχεια κόπηκε μετά το δεύτερο bootcamp, λίγο πριν μπει στο σπίτι των «wannabe top models».

Τότε μάλιστα το μοντέλο είχε ξεσπάσει μιλώντας στην «Espresso» εναντίον της κριτικής επιτροπής, που απαρτιζόταν από τους Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελο Μπράτη και Δημήτρη Σκουλό, κατακεραυρώνοντας τους κριτές και την παραγωγή του reality:

«Όλο το παιχνίδι είναι στημένο! Για να περάσεις ή πρέπει να έχεις γνωστό ή να σε ξέρουν. Δεν ψάχνουν ταλέντα, άλλα ψάχνουν» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Χριστίνα Ανδρεάδου στην συνέχεια άφησε πίσω την «κλειστή πόρτα» του GNTM και άρχισε να φλερτάρει και με την υποκριτική.

Χάρη στο πείσμα και το ταλέντο της, κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό του δημοφιλούς ηθοποιού και θεατρικού παραγωγού Mαυρίκιου Μαυρικίου! Αυτή την περίοδο, μάλιστα, παίζει με τον θίασο του Μαυρικίου στη θεατρική παράσταση «H σιωπή δεν είναι χρυσός».

Χριστίνα Ανδρεάδου: Από το GNTM στο πορνό και τις ροζ ταινίες

Αυτή την περίοδο, η Χριστίνα Ανδρεάδου παίζει με τον θίασο του Μαυρίκιου Μαυρικίου στη θεατρική παράσταση «H σιωπή δεν είναι χρυσός».

Χριστίνα Ανδρεάδου: GNTM, θέατρο και μετά ταινία πορνό

Το υποκριτικό της ταλέντο, όμως, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά η «Espresso», δεν περιορίζεται στη θεατρική σκηνή αλλά και στο πλατό εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών, που φέρει την υπογραφή της βραβευμένης πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταινιών Ιννας Ιννάκι!

Η Χριστίνα Ανδρεάδου, λοιπόν, πέταξε τα ρούχα της και μεταμορφώθηκε σε κουνελάκι, πρωταγωνιστώντας στην πρώτη της ερωτική ταινία με τον τίτλο «Christine, το κουνελάκι από την πασαρέλα», η οποία κυκλοφόρησε πριν από τρεις ημέρες στο site της Sugarbabes.tv!

O παρτενέρ της στην ταινία είναι και το αγόρι της, ο οποίος «παίζει» με το ψευδώνυμο Nek Junior!