Η Μύκονος αποτελεί έναν ιδιαίτερα δημοφιλή και κοσμοπολίτικο προορισμό, γνωστό σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Ευρώπη και πλέον, φαίνεται πως μπαίνει ακόμη ένα επίθετο δίπλα στο «νησί των ανέμων». Ποδοσφαιρικό!

Αυτό το προσωνύμιο δίνει στη Μύκονο ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπεν Φόστερ, ο οποίος συστήνει σε όποιον θέλει στις διακοπές του να συναντήσει ποδοσφαιριστές, να επισκεφθεί το ελληνικό νησί.

«Σίγουρα, η Μύκονος είναι ένα μέρος όπου θα συναντήσετε πολλούς ποδοσφαιριστές. Πολλοί, επίσης, πηγαίνουν στην Πορτογαλία για να είμαστε δίκαιοι, νοικιάζουν μία βίλα ωστόσο. Η Μύκονος είναι τεράστια για αυτό», ανέφερε αρχικά, μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αν είστε κυνηγός αυτόγραφων, απλώς πηγαίνετε στη Μύκονο περίπου στις 20:30 κάθε βράδυ και σταθείτε στη μέση». Ο Βρετανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θύμισε μάλιστα πως πέρυσι, οι Λουκ Σο, Μέισον Μάουντ και Τζακ Γκρίλις φωτογραφήθηκαν στη Μύκονο, μετά την απογοήτευση της Αγγλίας στο EURO 2020.

Μύκονος: «Απόβαση» των διασήμων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που είχαν προγραμματίσει να πάνε στο «νησί των ανέμων» για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ανάμεσα τους μοντέλα και σελέμπριτις έκαναν την εμφάνιση στη Μύκονο. Η Κάτια Ταραμπάνκο, η Ιωάννα Τούνη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απόλαυσαν τη βόλτα τους στα διάσημα Ματογιάννια και μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις στιλιστικές τους επιλογές.

Η Κάτια Ταραμπάνκο στη Μύκονο

Την κοσμοπολίτικη Μύκονο επέλεξε για να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο η Κάτια Ταραμπάνκο. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε το γνωστό μοντέλο σε απογευματινή του έξοδο στο Καλό Λιβάδι μαζί με μια φίλη της. Το μοντέλο που αποχώρησε οικειοθελώς από το φετινό Survivor επέλεξε να επισκεφθεί πιο αργά την κοσμική πλαζ για να αποφύγει τα πολλά αδιάκριτα βλέμματα.

Πάντως όταν ένας μικρός θαυμαστής της Κάτιας της ζήτησε να βγάλουν selfie, εκείνη δεν του χάλασε χατίρι. Να θυμίσουμε ότι ο χωρισμός της με τον γνωστό tattoo artist και όσα εκείνος της καταλόγισε περί παράλληλης σχέσης προκάλεσαν αναστάτωση στα καλλιτεχνικά στέκια και στις πρωινές εκπομπές.

Η Ιωάννα Τούνη στη Μύκονο

Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα στην Μύκονο. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μπορεί να μην κατάφερε να βγει νικήτρια στο ριάλιτι μόδας κέριδσε όμως περισσότερη φήμη, δόξα και αναγνωρισιμότητα από τη νικήτρια Ραμόνα Βλαντή.

Η 29χρονη Θεσσαλονικιά με το καλλίγραμμο κορμί απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις διακοπές της στην Μύκονο και σίγουρα εν περνάει απαρατήρητη.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την Ιωάννα σε βραδυνή έξοδό της στα Ματογιάννια μαζί με τον φίλο της επιχειρηματία Στηβ Τούμπα. Με μαλλί ράστα και αποκαλυπτικό ντεκολτέ η Τουνάρα συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Μύκονο

Το νησί των Ανέμων είναι αγαπημένος προορισμός της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας My Style Rocks. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την ξανθιά καλλονή στα Ματογιάννια όπου προκάλεσε αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό με το σούπερ ντεκολτέ της.

Η Αλεξάνδρα ήταν χάρμα οφθαλμών και πόζαρε στον φακό του γνωστού φωτογράφου Νίκου Ζώτου. Να θυμίσουμε ότι μετά τον χωρισμό της από τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο ξαναβρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά του Στάθη Σχίζα, ο οποίος βρίσκεται στο Survivor.