Ο μυστικός γάμος του Μπόρις Τζόνσον με την Κάρι Σίμοντς την προηγούμενη εβδομάδα σχολιάστηκε αρκετά από τα βρετανικά ΜΜΕ και τους χρήστες των social media. Ανάμεσα στους σχολιαστές βρέθηκε και η Πετρονέλα Γουάιατ, η ερωμένη του Μπόρις Τζόνσον από το 2000 έως το 2004 και η Μαρίνα Γουίλερ σύζυγός του επί 25 χρόνια.

Ο Βρετανός πολιτικός φαίνεται πως δεν έχει αφήσει και τις καλύτερες αναμνήσεις στην Πετρονέλα Γουάιατ, με την οποία είχε δεσμό όταν εργάζονταν και οι δυο στην εφημερίδα The Spectator. Η Σάρλοτ Γκρίφιθς, αρθρογράφος στην Daily Mail, αποκάλυψε τα αιχμηρά σχόλια της που έκανε στην ίδια η 53χρονη ερωμένη του εκκεντρικού πολιτικού. «Εύχομαι καλή τύχη στην Κάρι, επειδή εγώ δεν θα παντρευόμουν τον Μπόρις ούτε με σφαίρες. Φτηνά τη γλίτωσα!».

«Δεν ξέρω γιατί μπήκαν σε τόσο κόπο. Η Κάρι δεν είναι δα και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ!», ανέφερε η 53χρονη σχολιάζοντας την απόφαση του ζευγαριού να κρατήσει κρυφό τον γάμο τους.

Όσον αφορά το νυφικό που επέλεξε η Σίμοντς ανέφερε: «Ήταν ανάγκη να ντυθεί σαν ανθρώπινη θυσία; Είναι παράξενο να νοικιάζεις νυφικό για την ημέρα του γάμου σου. Δεν είναι πως δεν της φτάνουν τα χρήματα!»

Το φόρεμα που φόρεσε η Κάρι Σίμοντς στον γάμο της ήταν ένα κομμάτι που σχεδίασε ο Έλληνας Χρήστος Κωσταρέλλος. Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα βρετανικά ΜΜΕ, η σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον επέλεξε να νοικιάσει το νυφικό έναντι 45 λιρών, αντί να το αγοράσει. Η τιμή του εντυπωσιακού φορέματος με το παραδοσιακό στιλ ήταν 2.870 λίρες.


Η Μαρίνα Γουίλερ, πρώην σύζυγος του Βρετανού πρωθυπουργού, περιέγραψε τους τελευταίους μήνες που έζησαν μαζί ως αφόρητους, και αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ήταν εκείνη που έβαλε τέλος στον γάμο τους.

«Το θείο σχέδιο φαινόταν να είχε πάει στραβά. Τα τέσσερα παιδιά μου κι εγώ ήδη περνούσαμε αρκετά δύσκολα. Ο 25ετής γάμος μου είχε γίνει αφόρητος, και έτσι έδωσα τέλος, αλλά η όλη υπόθεση ήταν πoλύ δυσάρεστη. Γιατί λοιπόν να μου τύχει και αυτό; Δύο χρόνια μετά, μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι τελικά στάθηκα τυχερή», είπε η Γουίλερ στο Good Housekeeping.

To ζευγάρι ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο του 2018 ότι βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό σε διάσταση. Οι διαδικασίες του διαζυγίου όμως κράτησαν αρκετά, και πιο συγκεκριμένα μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, όταν και οριστοποιήθηκε το διαζύγιό τους.

Πριν την Γουίλερ, ο Τζόνσον υπήρξε παντρεμένος με την Αλέγκρα Μόστιν Όουεν για έξι χρόνια.

Σχετική είδηση: Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς: Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα