Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει την επέλασή της στη φετινή Bundesliga, καθώς πέρασε άνετα με 4-0 από την έδρα της Κολωνίας για την 19η αγωνιστική και διατηρήθηκε στο +6 από τη δεύτερη Ντόρτμουντ, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός πέτυχε χατ-τρικ στο σημερινό ματς και έφτασε τον μυθικό αριθμό των 300 γκολ στην ιστορία της Bundesliga!

Ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ μόλις στο 9′ για τους Βαυαρούς, με τον Τολισό στο 25′ να σημειώνει το 0-2. Ο Ουτ στο 31′ σκόραρε για τους γηπεδούχους, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Λέβα συνέχισε το… one man show, σκοράροντας στο 62′ και το 74′, πετυχαίνοντας το χατ-τρικ.

Παράλληλα, η Μπάγερν έγραψε ακόμη ένα ρεκόρ στην ιστορία της, καθώς έφτασε τα 66 διαδοχικά ματς που βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο Βερολίνο, η Ουνιόν πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Χόφενχαϊμ και την έφτασε στη βαθμολογία, έχοντας και οι δύο ομάδες 31 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 16′ με αυτογκόλ του Μπάουμγκαρντλ, αλλά ο Βογκλσάμερ ισοφάρισε άμεσα για την Ουνιόν στο 22′. Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Φίσερ πέτυχε ο Πρόμελ στο 73′, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Τα άλλα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Βόλφσμπουργκ – Χέρτα Βερολίνου 0-0

Μάιντζ – Μπόχουμ 1-0

Στουτγκάρδη – Λειψία 0-2