Ήταν θέμα λίγων λεπτών! Ο Γιώργος Πρίντεζης συναντήθηκε με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και οι τρεις άνδρες συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Ο Γιώργος Πρίντεζης, που έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ανέφερε:

«Δεν υπήρξε καν διαπραγμάτευση με τους Προέδρους. Στην ουσία ήταν άλλη μια φιλική κουβέντα. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που συνεχίζω στον Ολυμπιακό. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μπορέσει τη νέα σεζόν να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και να δει ξανά την ομάδα του από κοντά. Εύχομαι η ομάδα μας να βγάζει υγεία και μαχητικότητα.

Να έχουμε δίψα και να πετύχουμε τους στόχους μας, κάτι που δυστυχώς δεν καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Να είμαστε μια ομάδα που θα την αγαπήσει και θα την στηρίξει ο κόσμος και στις νίκες και στις ήττες. Εύχομαι να έχουμε υγεία και σύντομα να βρεθεί μια λύσει σε όλο αυτό που ζούμε λόγω πανδημίας, ώστε να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα, έχοντας διασφαλίσει πάνω από όλα πως δεν θα τεθεί σε κίνδυνο κανενός η υγεία».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Πρίντεζης θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα για 20η σεζόν. Ο έμπειρος άσος ξεκίνησε την καριέρα του από τους Πειραιώτες το 2001 και έμεινε στην ομάδα μέχρι το 2009, όταν μετακόμισε στην Ισπανία για την Μάλαγα. Το 2011 επέστρεψε στο… σπίτι του και βοήθησε τα μέγιστα στη γιγάντωση του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν σήμερα (15/7) με τον Γιώργο Πρίντεζη και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα μια σεζόν».