Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα με 81-79 και βελτίωσε το ρεκόρ του στην Ευρωλίγκα σε 7-5. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν νωθρά στο ματς, λες και είχαν μείνει στον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και βρέθηκαν ακόμα και στο -16. Όμως με τρομερή αντεπίθεση κατάφερε να πάρουν το ροζ φύλλο χάρη στην πολύ καλή τους άμυνα. Άνθρωπος της τελευταίας στιγμής ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος με καλάθι στα 3,2΄΄ πριν τη λήξη χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Ιστορικό βράδυ για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ήταν πολύ καλός με 14 πόντους, αλλά παράλληλα με αυτή την επιθετική συγκομιδή ξεπέρασε τους συνολικά 4.321 πόντους του Χουάν Κάρλο Ναβάρο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πλέον κυνηγά τον μυθικό Νίκο Γκάλη, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του με 4.894 πόντους.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είχε κι άλλους πρωταγωνιστές, εκτός από τον «λυτρωτή» υπαρχηγό που ήταν και πρώτος σκόρερ με 16π. Ο Σλούκας με 12π. και 7 ασίστ, ο Χάρισον, ο οποίος είχε τους ίδιους πόντους αλλά με τα δικά του σερί τρίποντα στην τρίτη περίοδο «ξύπνησε» για τα καλά του συμπαίκτες του.

Εξαιρετικός ήταν και ο Λαρεντζάκης, ο οποίος έβγαλε τρομερές άμυνες πάνω στον Λόιντ, αλλά είχε και 11π. με κρισιμότατους πόντους.

Ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος έπεσε στο 4-9, ξεχώρισε ο Ο’ Μπράιαντ με 16π. Οι Γουόλντεν και Λόιντ είχαν από 13π. ο καθένας, με τον δεύτερο και… βαρύ πυροβολικό των Σέρβων να είχε 1/7 τρίποντα, ενδεικτικό του εξαιρετικού «διαβάσματος» πάνω του.

Τα δεκάλεπτα: 30-16, 45-37, 61-62, 79-81