Ένα τμήμα επτά μιλίων του Trunk Highway 5 που διέρχεται από το συγκρότημα Prince’s Paisley Park έξω από τη Μινεάπολη μετονομάζεται επίσημα σε Prince Rogers Nelson Memorial Highway.

Ο κυβερνήτης της Μινεσότα Tim Walz αναμένεται να υπογράψει το νομοσχέδιο και τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής πινακίδας κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου έχει αρκικά προγραμματιστεί για τον Ιούνιο. Δείτε τις φωτογραφίες της πινακίδας και δείτε τη Γερουσία της Μινεσότα να εγκρίνει το νομοσχέδιο, παρακάτω.

Σημειώνεται ότι το Paisley Park’s Celebration 2023, “η ετήσια συγκέντρωση του Prince fam συγκεντρώνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να τιμήσουν τη ζωή, τα δημιουργικά έργα και την εξαιρετική κληρονομιά του Prince και να μοιραστούν ιστορίες σχετικά με τη δημιουργική και πολιτιστική του επίδραση”, θα γίνει στις 8 Ιουνίου- 11.

Η φετινή έκδοση θα παρουσιάσει ανήκουστη μουσική του Prince από τα αρχεία του, καθώς και εμφανίσεις και συνομιλίες με τους Chaka Khan, Chuck D, D-Nice και Doug E. Fresh, με ερμηνείες από τους Sounds of Blackness, The Steeles, Stokley of Mint Condition, Ο D-Nice, ο DJ Rashida, τα μέλη του συγκροτήματος του Prince NPG, ο εφεδρικός τραγουδιστής και σόλο καλλιτέχνης του Prince Shelby J, η νεανική χορωδία της Μινεάπολης Known MPLS και άλλοι.

Οι νομοθέτες της Μινεσότα ψήφισαν για να τιμήσουν τον Prince δίνοντας το όνομα του εμβληματικού καλλιτέχνη σε έναν από τους αυτοκινητόδρομους της αμερικανικής πολιτείας.

Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο κέρδισε ομόφωνη έγκριση από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Μινεσότα τον περασμένο μήνα στην έβδομη επέτειο από τον θάνατο του Prince και εγκρίθηκε από τη γερουσία της πολιτείας με ψήφους 55-5. Αναμένεται να υπογραφεί και να τεθεί σε ισχύ από τον κυβερνήτη Tim Walz.

Διαβάστε περισσότερα