Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό μετά από πολλούς μήνες απουσίας, όπως είχε ενημερώσει ο πρίγκιπας Αλβέρτος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Καταβεβλημένη και ταλαιπωρημένη, αλλά πάντοτε στιλάτη, η πριγκίπισσα Σαρλίν βρίσκεται ήδη κοντά στα παιδιά της και τον σύζυγό της.

Επέστρεψε στο Μονακό η πριγκίπισσα Σαρλίν: Καταβεβλημένη αλλά στιλάτη με τα δίδυμα στο Πριγκιπάτο

Το παλάτι δημοσίευσε φωτογραφίες το μεσημέρι της Δευτέρας. Σε αυτές, βλέπουμε τη Σαρλίν, τα δίδυμα και τον Αλβέρτο στο προαύλιο του παλατιού.

Γράφουν στη λεζάντα των φωτογραφιών:

princess charlene

“Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου νωρίς το πρωί, ο πρίγκιπας της HSH Αλβέρτος Β΄, συνοδευόμενος από την πριγκίπισσα Στεφανί καθώς και τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα υποδέχθηκαν την πριγκίπισσα Σαρλίν στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Μια επανένωση γεμάτη χαρά και συγκίνηση.”

Αφαντη η Σαρλίν για 7 μήνες από το Μονακό

Το προηγούμενο επτάμηνο παρέμεινε στην πατρίδα της τη Νότια Αφρική για λόγους που σχετίζονται με την υγεία της και δεν της επέτρεπαν μια τόσο μεγάλη πτήση για την Ευρώπη. Υπεβλήθη εκεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις για κάτι που προσδιορίστηκε στις ανακοινώσεις του παλατιού ως πρόβλημα ΩΡΛ, χωρίς να δοθούν ποτέ περαιτέρω πληροφορίες στη δημοσιότητα.

Η επίσημη αιτιολογία για την απουσία της από το Μονακό για τόσο καιρό δεν φαίνεται να είχε πείσει τους Μονεγάσκους και τα ταμπλόιντς που αρχικά θεωρούσαν ότι ήταν ένα πείσμα της Σαρλίν και ακολούθως θεώρησαν δεδομένο το χωρισμό με τον πρίγκιπα Αλβέρτο. Η αποχώρησή της από το Μονακό το Μάιο, ήρθε άλλωστε μετά την αποκάλυψη για ένα νέο εξώγαμο παιδί του Αλβέρτου, το οποίο μάλιστα φέρεται να είχε αποκτήσει την περίοδο που ήταν σε σχέση με την Σαρλίν.

Ο διεθνή τύπος και οι Μονεγάσκοι θεώρησαν ότι το περιστατικό αυτό λειτούργησε ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την πριγκίπισσά τους η οποία μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε. Οι εικόνες πάντως της Σαρλίν σήμερα όπως και αυτές που είχε δώσει στη δημοσιότητα πριν λίγο καιρό ενώ ήταν ακόμη στη Νότια Αφρική, προκαλούν περαιτέρω ερωτηματικά για την υγεία της.