Νέα περιπέτεια με την υγεία της αντιμετωπίζει η Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό όπως έγινε γνωστό από το νοτιοαφρικανικό δίκτυο News24.

Η Σαρλίν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση μετά την επείγουσα μεταφορά της στο νοσοκομείο το βράδυ της Τετάρτης.

Η Πριγκίπισσα φέρεται να «κατέρρευσε» στο σπίτι όπου διαμένει στη Νότιο Αφρική και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Netcare Alberlito από έναν βοηθό της.

Η Πριγκίπισσα Σαρλίν αποκαλύπτει πότε επιστρέφει στο Μονακό μετά την ασθένεια που την κράτησε στη Νότια
Το Παλάτι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στο Netwerk24 που ανέφερε: «Η Πριγκίπισσα επί του παρόντος αναρρώνει στη Νότιο Αφρική όπου η ιατρική της ομάδα της συνέστησε να μην ταξιδέψει μέχρις ότου όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την υγεία της ολοκληρωθούν. Η Πριγκίπισσα επρόκειτο να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στις 3 Σεπτεμβρίου προτού καταρρεύσει ξαφνικά».

Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: H ιστορία της

Η Σαρλίν είναι Γερμανικής καταγωγής, γεννήθηκε στη Ροδεσία (Ζιμπάμπουε) και μεγάλωσε στη Νότιο Αφρική. Ο πατέρας της ήταν διευθυντής πωλήσεων σε μία εταιρία και η μητέρα της αθλήτρια στις καταδύσεις και προπονήτρια κολύμβησης. Από τη μητέρας της αγάπησε την κολύμβηση. Προπονήθηκε πολύ και κέρδιζε το ένα μετάλλιο μετά το άλλο μέχρι που έφθασε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ.

Το 2000 η Σαρλίν γνωρίζει τον γιο της θρυλικής Γκρέις Κέλι Πρίγκιπα Αλβέρτο στους αγώνες κολύμβησης Mare Nostrum στο Μονακό. Την φλερτάρει, αλλά εκείνη αρχικά δεν ενδίδει.

Πέρασε καιρός μέχρι να καταφέρει να την γοητεύσει, μετά χάθηκαν και εκείνη ήταν που λέγεται ότι του έστειλε τρυφερά γράμματα από τη Νότιο Αφρική μετά τον θάνατο του πατέρα του, Πρίγκιπα Ρενιέ το 2005, τα οποία τους έφεραν πιο κοντά.

Πριγκίπισσα Σαρλίν | in.gr

Η πριγκίπισσα Σαρλίν είναι «έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι»

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό είναι «πρόθυμη» να επιστρέψει στο σπίτι και ελπίζει ότι μπορεί να ξαναβρεθεί με την οικογένειά της – αυτή τη φορά στο Μονακό, δήλωσε εξάλλου, αποκλειστικά στο People ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

Η πριγκίπισσα, η οποία κατάγεται από το Κέιπ Τάουν, βρίσκεται στην πατρίδα της από τα μέσα Μαΐου μετά από μια σοβαρή λοίμωξη ωτορινολαρυγγικής φύσης. Πριν από δύο εβδομάδες υποβλήθηκε σε τετράωρη εγχείρηση υπό γενική αναισθησία.

Στην πρώτη του συνέντευξη από τότε που επέστρεψε από την επίσκεψη στη σύζυγο του στη Νότια Αφρική, ο Αλβέρτος σημειώνει ότι η ημερομηνία επιστροφής της στο Μονακό «εξαρτάται από πότε θα της το επιτρέψουν οι γιατροί και αν συνεχιστεί η πρόοδός της υγείας της θα μπορούσε να προγραμματίσει το ταξίδι επιστροφής και μέσα στο μήνα”.

Και συνεχίζει: «Ξέρω ότι είπε πιθανότατα “τέλη Οκτωβρίου “, αναφέρει ο Αλβέρτος, “αλλά αυτό ξέραμε πριν από τις τελευταίες επισκέψεις. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να περιορίσουμε το χρονικό διάστημα». Και συμπληρώνει: «Είναι έτοιμη. Είπε αστειευόμενη ότι είναι έτοιμη να γίνει λαθρεπιβάτης σε πλοίο για να επιστρέψει στην Ευρώπη».

Ο Αλβέρτος είπε ακόμα ότι η υγεία της συζύγου του έχει βελτιωθεί από την τελευταία χειρουργική επέμβαση στις 13 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης οικογενειακής τους επανένωσης στη Νότια Αφρική, ο Άλβέρτος συνόδευσε τη σύζυγό του στον χειρουργό που έκανε την επέμβαση για να λάβει «μια νέα επανεκτίμηση πως τα πράγματα πάνε καλά. Ήταν πολύ χαρούμενη που μας είδε και πέρασε χρόνο με τα παιδιά», κατέληξε ο Αλβέρτος.