Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία και όλη η οικογένεια με casual ρούχα. Αυτή είναι η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Στη φωτογραφία, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η σύζυγός του και τα τρία παιδιά τους- ο 10χρονος Τζορτζ, η 8χρονη Σάρλοτ και ο 5χρονος Λούις- φορούν πουκάμισα.

Η Κέιτ Μίντλετον και η κόρη της φορούν τζιν, ο διάδοχος του θρόνου και ο Τζορτζ μαύρο παντελόνι και ο Λούις βερμούδα. Τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας ποζάρουν με sneakers.

Πρόκειται για φωτογραφία που τραβήχτηκε στο κάστρο Ουίνδσορ, σε χώρο που μοιάζει με στούντιο. Είναι αρκετά διαφορετική από αυτές που συνήθως δίνει στη δημοσιότητα το ζευγάρι, στις οποίες ποζάρει σε εξωτερικούς χώρους.

«Περισσότερο από ποτέ το μήνυμα είναι αυτό της κανονικότητας», σχολιάζει η Vogue, σημειώνοντας πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον παρουσιάζονται ως «ένα προσγειωμένο ζευγάρι του οποίου το πρωταρχικό μέλημα είναι να προσφέρουν στα παιδιά τους μία όσο πιο υγιή και σταθερή ανατροφή».

Από την άλλη, ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα επέλεξαν μία φωτογραφία από τη στέψη, για την κάρτα που έβγαλαν με αφορμή τα Χριστούγεννα. Στο στιγμιότυπο, που τραβήχτηκε στις 6 Μαΐου, οι δυο τους ποζάρουν στην αίθουσα του θρόνου στο Μπάκιγχαμ.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Πρώην βασιλικός σεφ εξηγεί γιατί τα παιδιά τους δεν τρώνε μαζί τους

Διαβάστε ακόμη: