Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πραγματοποιεί καθημερινές επισκέψεις για να δει τη σύζυγό Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις.

Η πριγκίπισσα Κέιτ, 42 ετών, νοσηλεύεται στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου, που εδρεύει στο Marylebone, αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά στις 16 Ιανουαρίου.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ – ο οποίος έκτοτε μείωσε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις – εθεάθη για τελευταία φορά δημόσια στις 18 Ιανουαρίου, όταν πήγε ο ίδιος στο νοσοκομείο.

Κέιτ Μίντλετον: Μυστικά και ψίθυροι πίσω από τις βασιλικές πόρτες – Κάτι δεν πήγε καλά μετά το χειρουργείο, λένε τώρα για την πριγκίπισσα

Έχει αναφερθεί ότι τα τρία παιδιά του βασιλικού ζεύγους, ο πρίγκιπας Τζορτζ, δέκα ετών, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, οκτώ, και ο πεντάχρονος πρίγκιπας Λούις, δεν έχουν επισκεφτεί ακόμη τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με τη Sun, τα αδέρφια πέρασαν την περασμένη Κυριακή με τον παππού και τη γιαγιά τους, Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον, στο σπίτι τους στο Μπέρκσαϊρ.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Middletons βοηθούν όπου μπορούν. Οι στοργικοί παππούδες ζουν στο χωριό Bucklebury περίπου 40 λεπτά οδικώς από το σπίτι της οικογένειας της Ουαλίας, το Adelaide Cottage.

Από την εισαγωγή της Κέιτ στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φροντίζει να διατηρεί το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών στο σπίτι, ώστε η απουσία της Κέιτ να μην τα αποδιοργανώσει τελείως.

Ο 41χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας έχει την υποστήριξη της νταντάς των παιδιών, Maria Teresa Turrion Borrallo, η οποία σπούδασε στο διάσημο κολέγιο Norland στο Bath και εργάζεται για τα βασιλικά μέλη από το 2014, όταν ο Τζορτζ ήταν οκτώ μηνών.

Την περασμένη εβδομάδα, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι η μελλοντική βασίλισσα αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο έως και 14 ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της.

Δεν αναμένεται να πραγματοποιήσει επίσημες εμφανίσεις παρά μόνο μετά το Πάσχα, ενώ η τελευταία της εμφάνιση ήταν στον χριστουγεννιάτικο εκκλησιασμό της οικογένειας.

Διαβάστε ακόμη: