Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για το περιεχόμενο του πολυσυζητημένου βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι υπό τον τίτλο «Spare». Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail ο δούκας του Σάσσεξ ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να υποδυθεί τον ρόλο του κουμπάρου στον γάμο του αδερφού του Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα με τον Χάρι η ρήξη σημειώθηκε καθώς «ο Γουίλι δεν ήθελε να κάνω την ομιλία του κουμπάρου».

Παράλληλα συμπληρώνει πως το «κόλπο» με τον κουμπάρο ήταν μόνο για την κοινή γνώμη, και οι φίλοι του αδερφού του, Τζέιμς Μιντ και Τόμας Βαν Στράουμπενζι, ήταν αυτοί που έδωσαν την παραδοσιακή ομιλία στη δεξίωση. Παράλληλα αναφέρει ότι ο αδερφός του στο γάμο του ήταν ακόμα μεθυσμένος αφού το προηγούμενο βράδυ είχε πιει αρκετό ρούμι.

Μάλιστα θυμάται ότι του είπε «μυρίζεις αλκοόλ», προτού του προσφέρει μέντες καθώς κατέβαζε τα παράθυρα του αυτοκινήτου, προκειμένου να βελτιώσει την άσχημη μυρωδιά στην ανάσα του, που ήταν ανάσα μεθυσμένου.

Ο Κάρολος δεν ήθελε την Μέγκαν όταν πέθαινε η Ελισάβετ

Σε άλλο σημείο του βιβλίου ο πρίγκιπας Χάρι τονίζει ότι ο πατέρας του δεν επιθυμούσε η Μέγκαν Μαρκλ να είναι παρούσα στις τελευταίες στιγμές της ζωής της βασίλισσας Ελισάβετ. Υπενθυμίζεται ότι δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ βρίσκονταν στο Λονδίνο όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της Ελισάβετ. Μάλιστα το ζευγάρι φερόταν έτοιμο να ταξιδέψει με προορισμό το κάστρο του Μπαλμόραλ για να είναι στο πλάι της βασίλισσας.

Μάλιστα λίγα λεπτά από τη στιγμή που του παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε την επιδείνωση της υγείας της Ελισάβετ, ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε ότι θα πετούσαν για τη Σκωτία. Εκείνο το βράδυ οι Σάσσεξ θα έδιναν το παρών στην απονομή των βραβείων WellChild, ωστόσο άλλαξαν τα σχέδιά τους προκειμένου να είναι δίπλα στην Ελισάβετ. Όμως λίγο αργότερα ακολούθησε και νέα ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν ότι ο Χάρι θα ταξίδευε μόνος του στο Μπαλμόραλ. Πλέον μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας του του είχε απαγορεύσει ρητά να έχει μαζί του την Μέγκαν Μαρκλ.

Λίγα λεπτά αφού το Buckingham Palace ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήταν καλά στην υγεία της, εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσε πως θα πετούσαν στη Σκωτία. Επρόκειτο να παρευρεθούν στην τελετή της απονομής των βραβείων WellChild στο Λονδίνο εκείνο το βράδυ. Τα σχέδιά τους άλλαξαν για να βρεθούν στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ.

Λίγο αργότερα βγήκε και νέα ανακοίνωση. Ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξίδευε τελικά μόνος του. Αποκαλύπτει τώρα πως ο τότε πρίγκιπας Κάρολος του έδωσε ρητή εντολή. Να μην πάρει τη Μέγκαν Μαρκλ μαζί του.

Έτσι λοιπόν ο πρίγκιπας Χάρι ταξίδεψε στη Σκωτία με ένα ιδιωτικό τζετ, ωστόσο όταν έφτασε στο Μπαλμόραλ ήταν ήδη αργά καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Πώς έμαθε τον θάνατο της βασίλισσας

Επιπλέον με έκδηλη την συγκίνησή του γράφει πως έμαθε για τον θάνατο της Ελισάβετ. Όπως λέει ενημερώθηκε από το BBC ενώ όταν έφτασε στο Μπαλμόραλ, τον υποδέχθηκαν και τον οδήγησαν στο δωμάτιο που βρισκόταν η εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ. Ακολούθως αναφέρεται στα τελευταία λόγια που της είπε. Ήλπιζε να είναι ευτυχισμένη. Της είπε πως τη θαύμαζε.

«Ο Κάρολος είπε στον πρίγκιπα Χάρι πως δεν ήταν σωστό ή πρέπον για τη Μέγκαν Μαρκλ να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο θλιβερή στιγμή» αποκάλυψε μια πηγή στη Mail Online. «Τον ενημέρωσε πως δεν θα πήγαινε η Κέιτ Μίντλετον και ότι έπρεπε να περιοριστούν στα στενά μέλη της οικογένειας».

Έφυγε από το Μπαλμόραλ μετά από 12 ώρες που θρήνησε τη γιαγιά του μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό του. Φωτογραφήθηκε μόνος του ενώ μετέβαινε στο αεροδρόμιο του Aberdeen. Μια από τις υπαλλήλους του αεροδρομίου του εξέφρασε τα συλλυπητήριά της ενώ ανέβαινε στα σκαλιά του αεροπλάνου.

Πρίγκιπας Χάρι: Πότε κυκλοφορεί στα ελληνικά το βιβλίο του, η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του

Διαβάστε ακόμη: