Σε ανακοπή καρδίας οφείλεται η κατάρρευση του Τομ Λόκιερ την ώρα του αγώνα της Premier League ανάμεσα στη Λούτον και στη Μπόρνμουθ.

Ο 28χρονος Ουαλός αμυντικός που είναι αρχηγός της Λούτον έπεσε στο έδαφος στο 60′ του αγώνα έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Αμέσως μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια και από εκεί στο νοσκομείο όπου έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και είναι πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Φυσικά το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά στο 65′.

Ο προπονητής της Λούτον δακρυσμένος χειροκροτούσε τον κόσμο καιτων δύο ομάδων που φώναζε ρυθμικά το όνομα του παίκτη. Η Λούτον, η ομάδα του, εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ανακοίνωση για τα τελευταία νέα σχετικά με την υγεία του παίκτη της.

Η ανακοίνωση της Λούτον 

«Το ιατρικό μας επιτελείο επιβεβαίωσε ότι ο αρχηγός μας υπέστη ανακοπή καρδιάς στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχε τις αισθήσεις του την στιγμή που τον πήραν με το φορείο.

Έλαβε περαιτέρω φροντίδα εντός του γηπέδου, για την οποία ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τα ιατρικά τιμ και από τις δύο πλευρές.

Ο Τομ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου μπορούμε να διαβεβαιώσουμε τους φιλάθλους ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις με την οικογένειά του στο πλευρό του.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξή σας και τα μηνύματά σας για τον Τομ».

Διαβάστε ακόμη: