Μπούμερανγκ γύρισε σε δύο αδερφές από τη Βρετανία η απόφασή τους να δημοσιεύσουν γυμνές φωτογραφίες της ερωμένης του πατέρα τους σε site συνοδών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της MailOnline, η Έλινορ και η Σόφι Μπράουν είχαν καταστρώσει ένα σχέδιο για να ταπεινώσουν τη γυναίκα με την οποία ο πατέρας τους Τζεφ είχε απατήσει τη μητέρα τους δέκα χρόνια πριν. Πλέον η 24χρονη Έλινορ είναι αντιμέτωπη με μία «σχεδόν αναπόφευκτη» ποινή φυλάκισης αφού παραδέχθηκε στη δίκη ότι αποκάλυψε τις προσωπικές φωτογραφίες της ερωμένης του πατέρας της χωρίς τη συγκατάθεσή της, ενώ η αδερφή της παραιτήθηκε από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πατέρας των δύο κοριτσιών είχε σχέση περισσότερα από 10 χρόνια πριν ενώ ο ίδιος και η ερωμένη του ήταν παντρεμένοι. Η σχέση αποκαλύφθηκε το 2015 όταν η Σάρα Μπράουν ανακάλυψε τις προσωπικές φωτογραφίες και τα βίντεο που είχε μοιραστεί η γυναίκα με τον σύζυγό της. Αλλά επτά χρόνια αργότερα, μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022, η Έλινορ Μπράουν δημοσίευσε «υποτιμητικά σχόλια» για την ερωμένη του πατέρα της στον ιστότοπο της επιχείρησης του συζύγου της. Στη συνέχεια, του έστειλε τις προσωπικές φωτογραφίες της γυναίκας του μέσω WhatsApp και τις δημοσίευσε σε ιστότοπο συνοδών βάζοντας μάλιστα τον αριθμό του για επικοινωνία, με αποτέλεσμα ο σύζυγος να δέχεται βροχή από μηνύματα και τηλεφωνήματα αντρών. Κατά τη διάρκεια της δικής, οι εισαγγελείς έκαναν λόγο για «μια κακή και υπολογισμένη προσπάθεια να προκληθεί αγωνία σε μια πράξη εκδίκησης».

Στο στόχαστρο και η κόρη του ζευγαριού

Η Μπράουν έβαλε στο στόχαστρό της ακόμη και την κόρη του ζευγαριού, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για την απιστία της μητέρας της, λέγοντάς της: «Θα φροντίσω να μην επιτραπεί ποτέ στη μαμά σου να ξεχάσει αυτό που έκανε στην οικογένειά μου».

Μιλώντας στη δίκη, το θύμα των εκδικητικών αυτών πράξεων είπε ότι ένιωσε «ένα βαθύ, αηδιαστικό συναίσθημα πλήρους πανικού» όταν ανακάλυψε ότι οι φωτογραφίες της είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Από την πλευρά του, ο σύζυγός της είπε ότι μπορούσε να καταλάβει ότι οι αδερφές ήταν «απογοητευμένες» με αυτό που συνέβη, πρόσθεσε ωστόσο ότι δεν μπορούσε να κατανοήσει γιατί είχαν βάλει στόχο να βλάψουν την επιχείρηση που διευθύνει.

Η δίκη ανεβλήθη και η ποινή θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, όπως ανέφερε ωστόσο ο δικαστής σχετικά με την Έλινορ ήταν «σχεδόν αναπόφευκτο» να πάει στη φυλακή «λόγω της φύσης του αδικήματος και της εμμονής της».

Όσον αφορά στο Σόφι Μπράουν, στο πειθαρχικό αναφέρθηκε ότι ενθάρρυνε την αδερφή της να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες σε μια «πράξη εκδίκησης», ενώ η ίδια παραδέχτηκε ότι αντάλλαξε μηνύματα με την Έλινορ, αλλά αρνήθηκε ότι είχε δημιουργήσει εκείνη το προφίλ.

 

Διαβάστε ακόμη: