Σε μυστικό «παλάτι» μέσα σε ένα δάσος, εν μέσω της βίαιης καταστολής των διαδηλώσεων σε Μόσχα και Αγία Πετρούπολη, βρίσκεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, παρά τις διαψεύσεις του Κρεμλίνου, ο Πούτιν φαίνεται να έχει εξαφανιστεί για διακοπές στο κρυφό παλάτι του στη βόρεια Ρωσία.

Κατοικία με ασύλληπτες ανέσεις

Η κατοικία είναι φωλιασμένη στα δάση των λόφων Βαλντάι – περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης.

Πρόκειται για ένα τριώροφο συγκρότημα με σπα, στάβλο, γήπεδο του γκολφ, εστιατόριο, σινεμά αλλά και ένα μεγάλο σαλόνι ομορφιάς, που έχει πάρει το παρατσούκλι «ναός του ασκητισμού του».

Επίσης η πολυτελής ντάτσα στους λόφους γύρω από λίμνη Βαλντάι, στην περιοχή Νόβγκοροντ, περιλαμβάνει σπα με όλες τις ανέσεις για εξαιρετική χαλάρωση: κρυογονικό θάλαμο και λασπόλουτρο, μια πισίνα γεμάτη με πολύ αλμυρό νερό, τζακούζι, σάουνα και την ειδική πολυθρόνα για μασάζ του Πούτιν με ειδικό φως υπερυθρων. Επίσης βρίσκεται κοντά στις ορθόδοξες εκκλησίες που ο 69χρονος πολιτικός έχει επισκεφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, ειδικά σε περιόδους κρίσης.

Ο Πούτιν κάνει διακοπές – Οι Ρώσοι εξεγείρονται με την επιστράτευση

Ο ίδιος μάλιστα επέλεξε να κάνει διακοπές την ώρα που οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν περισσότερους από 2.000 ανθρώπους σε διαδηλώσεις κατά της μερικής επιστράτευσης που ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρωσίας την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα στις εικόνες που κυκλοφόρησαν φαίνονται απειλητικές αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ με κράνη να χειροδικούν εναντίον γενναίων ανδρών και γυναικών που βγήκαν στη βροχή για να διαμαρτυρηθούν για την επιστράτευση που ανακοίνωσε ο Πούτιν.

Οι διαδηλωτές κατηγορούνται για παράνομες συγκεντρώσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις για δυσφήμιση των ενόπλων δυνάμεων του Πούτιν, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση έως και 15 ετών.

Διαβάστε ακόμη: