H σχέση μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα έχει χαλάσει, ίσως και αμετάκλητα.

Ο λόγος είναι ότι ο δήμαρχος έχει αρχίσει και απομακρύνεται από το ΠΑΣΟΚ με πολλούς να είναι πεπεισμένοι ότι κουμάντο κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές αριστερές δυνάμεις στο δήμο.

Είναι πολλές φορές που όταν θέλει να επιτεθεί ο Χάρης Δούκας στην αντιπολίτευση του Μπακογιάννη, αυτό το κάνει με τον Κώστα Ζαχαριάδη ο οποίος έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή τον Χ.Δούκα.

Λεπτομέρεια σημαντική: ο Ζαχαριάδης δεν έχει πολύ καλά σχέση με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη και είναι της άποψης (και αυτός) για σύμπραξη των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλαδή αντί το ΠΑΣΟΚ να βγει μπροστά στο δήμο, βάζει τους συριζαίους να κάνουν τη «βρώμικη δουλειά»…

Ενώ την ίδια ώρα πάνε να αλώσουν και το δημοτικό ραδιόφωνο του 984… Αυτά τα παιχνίδια, προφανώς δεν μπορούν να περάσουν από τον Ανδρουλάκη…

Επίσης, έχει νευριάσει πολύ για το γεγονός για την εξέλιξη με τον υιό του Γιώργου Παπανδρέου που τέθηκε επικεφαλής του Εθνικού Κήπου.

Όμως, αυτή η ιστορία φαίνεται να έχει ουρά καθώς οι γενικότερες σχέσεις Δούκα-Παπανδρέου έχουν ενοχλήσει τον Νίκο, θεωρώντας ότι ο Δούκας αποσκοπεί να αποτελέσει αυτό το πρόσωπο το οποίο θελήσει να ενώσει τους δύο κόσμους ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ μετά τις ευρωεκλογές.

Και είναι και ένα σενάριο το οποίο θέλει πολύ και ο ΓΑΠ.

Ο Ανδρουλάκης έχει πολλά παράπονα από τους Παπανδρέου, όχι μόνο από τον ΓΑΠ.

Ο Νίκος Παπανδρέου έχει επαινέσει Μητσοτάκη και έχει μπει στο στόχαστρο του κύκλου του αρχηγού ενώ υπάρχει και μία πληροφορία που θέλει τη Νάντια Γιαννακοπούλου – που είναι κόκκινο πανί με τον Ανδρουλάκη- να θέλει να βοηθήσει τον Νίκο Παπανδρέου να ξαναβγεί ευρωβουλευτής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, όπως έχει καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας, καταλαβαίνει ότι είναι ένας συγκεντρωτικός άνθρωπος αλλά με τις κόντρες του έχει δημιουργήσει πρόβλημα συνοχής.

Για παράδειγμα, έχει βγάλει εκτός ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά τον Μανώλη Χριστοδουλάκη επειδή πήγε και μίλησε σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε ο «εχθρός», δηλαδή ο Διονύσης Τεμπονέρας και η Έφη Αχτσιόγλου.

Πάντως, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέφυγε να καλέσει σε εκδήλωση για το περιβάλλον τόσο τον Χάρη Δούκα όσο και τον Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Ο πρώτος ήταν πρώην τομεάρχης Περιβάλλοντος και ο δεύτερος είναι νυν τομεάρχης Περιβάλλοντος. Και αυτό πρώτα από όλα στοιχειώνει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε ακόμη: