Άκρως αποκαλυπτικό για τη δράση του κυκλώματος μαστροπείας που εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ είναι το διαβιβαστικό που συντάχθηκε για την υπόθεση.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, η αποκάλυψη του κυκλώματος έγινε από την αδερφή μίας εκ των ανήλικων θυμάτων η οποία απευθύνθηκε στις Αρχές και αναφέρθηκε στα ερωτικά ραντεβού που λάμβαναν χώρα σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

Ειδικότερα, η γυναίκα ανέφερε ότι κατόπιν ελέγχου που διενήργησε στο κινητό της αδερφής της εντόπισε συνομιλίες στο Instagram με έναν άνδρα ονόματι «Βαγγέλης» οποίος της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, η οποία πράγματι συνέβη.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην 25χρονη «Μαρία» η οποία φέρεται να είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος λέγοντας πως είναι το πρόσωπο που έχει εξωθήσει την αδερφή της στην πορνεία και συγκεκριμένα την έχει οδηγήσει σε έναν άνδρα ονόματι «Αλέκος» στην πλατεία Βάθης στην Αθήνα, ο οποίος είναι γνωστό ότι πληρώνει ανήλικες κοπέλες για να τις βλέπει γυμνές. Προς απόδειξη των ανωτέρω μάλιστα, η καταγγέλλουσα παρέδωσε στιγμιότυπα οθόνης (screenshots) σε εκτυπωμένη μορφή από τις επίμαχες συνομιλίες.

Ο ταξιτζής «Μάνος» και ο 25χρονος «Ζάχος»

Επιπλέον, η αδερφή του ανήλικου θύματος αναφέρθηκε και στους δύο «οδηγούς» που συνελήφθησαν, τον ταξιτζή «Μάνο» και τον 25χρονο «Ζάχο» ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την 25χρονη φερόμενη ως «εγκέφαλο».

Ακόμη η αδερφή του ανήλικου θύματος ανέφερε ότι, η 25χρονη έχει μυήσει στα ναρκωτικά την ανήλικη αδελφή της, και δη στην κοκαΐνη.

Κατόπιν τούτων ξεκίνησε αστυνομική έρευνα με τους αστυνομικούς να καλούν για εξέταση την ανήλικη κοπέλα. Ενώπιον των αστυνομικών η ανήλικη ανέφερε ότι γνώρισε την «Μαρία» και τα άλλα μέλη του κυκλώματος μέσω μίας φίλης της και πως την ίδια ημέρα μετέβη μαζί με την φίλη της στο σπίτι ενός άνδρα ονόματι «Αλέκος» στα Σεπόλια σε προκαθορισμένο από την Μαρία ερωτικό ραντεβού λαμβάνοντας ως αμοιβή, το χρηματικό ποσό των 350 και 450 ευρώ αντιστοίχως. Στη συνέχεια, όπως είπε, αυτή και η φίλη της κατέβαλλαν στην 25χρονη 50 ευρώ έκαστη.

Ως προς τον άνδρα ονόματι «Βαγγέλης», ανέφερε ότι ουδέποτε έχει συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, γνωρίζει όμως ότι αυτός συνευρίσκεται έναντι αμοιβής με ανήλικες σε ξενοδοχεία, μεταξύ των οποίων και με την ανήλικη φίλη της.

Επίσης, ανέφερε ότι, εκτός από την ίδια και την εν λόγω φίλη της, ακόμη τρία ανήλικα κορίτσια που κάνουν παρέα με την 25χρονη «Μαρία» επιδίδονταν επίσης, σε ερωτικά ραντεβού έναντι αμοιβής.

Από τα στοιχεία που συνέλεξαν κατά την έρευνα οι Αρχές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 10 ατόμων και πραγματοποιήθηκαν έξι συλλήψεις, της 25χρονης «εγκεφάλου», των οδηγών (μεταξύ αυτών βρίσκεται ένας ταξιτζής) καθώς και μίας γυναίκας που επίσης κατηγορείται ότι εξωθούσε στην πορνεία τις ανήλικες. Παράλληλα κατηγορούνται και τουλάχιστον τέσσερις «πελάτες» των κοριτσιών για τα ερωτικά ραντεβού που είχαν πραγματοποιήσει σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας.

Να σημειωθεί πως η 25χρονη φερόμενη ως «εγκέφαλος» έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για «αρπαγή ανηλίκου» και ναρκωτικά, μία συλληφθείσα είναι σεσημασμένη για «μαστροπεία», ένας από τους «πελάτες» επίσης τυγχάνει σεσημασμένος για «αρπαγή, μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής» και «εκβίαση», ενώ ο οδηγός «Ζάχος» έχει απασχολήσει τις Αρχές για «παράνομη βία, κλοπή, υπεξαίρεση, ληστεία» και «αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος» καθώς και για «ενδοοικογενειακή βία».

Διαβάστε ακόμη: