Το US Open Soccer Cup, το κύπελλο ποδοσφαίρου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής γνωστοποίησε ότι θα αποκλείσει τον πρώην κρεοπώλη από τον τελικό της νέας χρονιάς, μετά το… προσωπικό του σόου, στην απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την περασμένη Κυριακή (18/12).

Περισσότερα από 135.000 άτομα επικρότησαν μέσα σε μία ώρα την απόφαση του κυπέλλου, με αρκετές ομάδες από το πρωτάθλημα του MLS να σχολιάζουν τη δημοσίευση, δίδοντας αίσθηση χιούμορ στην ανάρτηση, αφού ο διάσημος σεφ δύσκολα θα βρισκόταν στον τελικό της διοργάνωσης.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η «κατακραυγή» του διάσημου σεφ από εκατομμύρια χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ, η… μπάλα παίρνει και τον Πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Η στενή φιλία του Νουσρέτ με τον επικεφαλής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου τού εξασφάλισε το πάσο για να εισέρχεται… ανενόχλητος σε όλες τις περιοχές του σταδίου. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας Σάϊμον Τζόρνταν, πρώην ιδιοκτήτης της Κρίσταλ Πάλας, έκανε λόγο για απόλυτη ευνοιοκρατία της FIFA απέναντι στον “Salt Bae” και το πάσο που τού δόθηκε.

Τη διαπίστευση, που τού επέτρεψε να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο, να… κυνηγά για μισή ώρα τον Μέσι και όποιον άλλο έβρισκε για μία φωτογραφία και τελικώς, να αγγίξει το τρόπαιο, κάτι που επιτρέπεται μονάχα σε συγκεκριμένους ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμη: