Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε εννιάχρονος μαθητής του 3ου δημοτικού σχολείου Κηφισιάς, ο οποίος καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα την ώρα του σχολάσματος. Η πόρτα, που είχε τοποθετηθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα, καταπλάκωσε άλλα δύο παιδιά, που ωστόσο δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.

kifisia-dhmotiko-es__2_
kifisia-dhmotiko-es__7_

Το παιδί έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και  υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία καθώς παραπονιόταν για πόνους στη σπονδυλική στήλη. Διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά παραμένει προληπτικά στο νοσοκομείο. Ο εργολάβος έχει συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ έχουν προσαχθεί άλλα δύο άτομα- εργάτες που είχαν πάρει μέρος στις εργασίες.

dimotiko-kif-eisodos

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, στην περίφραξη του σχολείο γίνονταν εργασίες και τοποθετήθηκε νέα καγκελόπορτα. Πηγές από το δήμο Κηφισιάς αναφέρουν ότι ο εργολάβος είχε ζητήσει «να μην πειράξουν την πόρτα», αφού οι εργασίες δεν είχαν ολοκληρωθεί.  Αυτό είναι πρακτικά ανέφικτο, όταν στο χώρο κινούνται παιδιά από 6 έως 12 ετών και είναι απορίας άξιο πώς και από ποιον έγινε δεκτό το «αίτημα» του εργολάβου και κυρίως γιατί οι εργασίες έγιναν σε ώρες λειτουργίας του σχολείου.

kifisia-dimotiko-02
kifisia-dimotiko-01
kifisia-dhmotiko-es__6_
kifisia-dhmotiko-es__5_
kifisia-dhmotiko-es__4_
kifisia-dhmotiko-es__1_

Διαβάστε ακόμη: