Πολλά καλά παιχνίδια έχει το σαββατιάτικο κουπόνι. Στη Γερμανία η Ντόρτμουντ κυνηγάει την Μπάγερν και είναι φαβορί για τη νίκη στο ματς με την Άιντραχτ. Έχει όμως προβλήματα στην άμυνα και προτίμησα το Over από τον «άσο». Μπορεί να βρει δίχτυα και η Άιντραχτ.

Στη Γαλλία στο ντέρμπι της Λανς με τη Μονακό όλα είναι πιθανά. Το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ θέλουν και οι 2 ομάδες. Θα βγουν στην επίθεση για τη νίκη. Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν. Το Goal/Goal πληρώνει 1,58 στο Πάμε Στοίχημα.

Στην Ιταλία η Σαμπντόρια βρίσκεται με το ένα πόδι στη δεύτερη κατηγορία. Η Σπέτσια προσπαθεί να αποφύγει τις περιπέτειες. Δεν έχουν λόγο να κλειστούν στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Γένοβα. Το Over έχει και το βρίσκουμε στο εξαιρετικό 2,02 στο Πάμε Στοίχημα.

Στην Ισπανία αποτελεί στήριγμα ο «άσος» της Σοσιεδάδ στο ματς με τη Βαγιεκάνο. Στόχος της είναι βγει στην Ευρώπη, δύσκολα θα κάνει γκέλα στην έδρα της.

Κλείνω με το δικό μας πρωτάθλημα. Στα πλέι άουτ γίνεται μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Σε περιπέτειες μπήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Στο 1,81 είναι ο «άσος» του και θα τον τιμήσω.

Διαβάστε περισσότερα