Με επιλογές από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Αγγλία είναι οι σημερινές προτάσεις. Πολλά γκολ βλέπω να μπαίνουν στην Μπουντεσλίγκα, στο ματς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με την Άουγκσμπουργκ. Και οι 2 ομάδες παίζουν ανοιχτά και συνήθως μπαίνουν αρκετά γκολ στα παιχνίδια τους. Ποντάρω στο Over.

H Στουτγκάρδη κινδυνεύει και έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι της με την βαθμολογικά αδιάφορη Γκλάντμπαχ. Πληρώνει 1,71 ο «άσος» της στο Πάμε Στοίχημα.

Στη Γαλλία η Λιλ διεκδικεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο και δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια μετά την ισοπαλία 1-1 που έφερε με την Οσέρ. Υποδέχεται την Αζαξιό που δεν έχει ελπίδες για να σωθεί. Ο «άσος» είναι χαμηλά αλλά ανεβαίνει στο 1,85 αν παιχτεί μαζί με το Over 2,5. Μπορεί να πετύχει νίκη με μεγάλο σκορ η Λιλ.

Στην Ισπανία η Έλτσε έχει υποβιβαστεί και η Βαγιεκάνο μπορεί να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της. Αν κερδίσει θα έχει ελπίδες ακόμα και για την Ευρώπη αν και δύσκολα θα τα καταφέρει. Θέλει πάντως να τερματίσει όσο γίνεται ψηλότερα. Πληρώνει 1,85 το «διπλό» της στο Πάμε Στοίχημα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Μπρέντφορντ επέτρεψε στις νίκες με το 0-2 κατά της Τσέλσι κι έχει το προβάδισμα στο παιχνίδι με την Νότιγχαμ, η οποία ανάσανε βαθμολογικά με το 3-1 κατά της Μπράιτον. Εκτός έδρας δεν είναι καλή η Νότιγχαμ (1-3-12) και δύσκολα θα αποφύγει την ήττα. Στο 1,64 είναι η απόδοση του «άσου» της Μπρέντφορντ.

Διαβάστε περισσότερα