Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, εξαπέλυσε επίθεση στον Γιώργο Σταθάκη, ο οποίος με άρθρο του αποχαιρέτησε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πολάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιφυλάσσεται να απαντήσει στον κ. Σταθάκη, ο οποίος στο άρθρο του χαρακτήρισε «λαϊκίστικο» το κόμμα «Κασσελάκη-Παππά-Πολάκη», όπως το ονομάζει.

Ο κ. Πολάκης σχολιάζει ότι ο Γιώργος Σταθάκης επιθυμεί να κάνει κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ηττήθηκε στις εσωκομματικές εκλογές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Επειδή είμαι ανάμεσα σε δυο χειρουργεία και αντί άλλης απάντησης μέχρι την Κυριακη , σε ένα δακρύβρεχτο άρθρο που είδα στο News 24/7βγαζω τους στίχους ενός τραγουδιού που κολλάνε καποιοι στην περίσταση και κάνω δυο ερωτήσεις στον Γιώργο που φευγει…

1) Ποιός ήταν συγγραφέας του κυβερνητικού προγραμματος το 2021 και το παρουσίασε στην προγραμματική συνδιασκεψη;; Άρα σε ποιον κανείς κριτική για το πρόγραμμα;; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι ακριβώς αντίθετη από αυτά που γραφεις!!

2) Αυτά που λες στο κείμενο, στις 18-19 Φεβρουαρίου φέτος, που έπαιρνες τηλεφωνα και απαιτούσες να πετάξουν έξω κάποιον από το ψηφοδέλτιο τα είχες καταλάβει και τότε ή μετά σου ήρθε η φώτιση;

Υγ .στους επαναλαμβανομενους αθλιους χαρακτηρισμούς σε μένα και αλλους δεν θα απαντήσω τωρα ,όχι γιατί δεν μπορώ να σε βάλω οπως πρέπει στη θέση σου, αλλά γιατί είναι προφανές πως το μόνο που θέλετε μετά την ήττα σας στις εκλογες για πρόεδρο είναι να κανετε κακό στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ! Τοσοι ειστε».

Διαβάστε ακόμη: