Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για αναζητήσεις ενημέρωσης στο Διαδίκτυο και για τσεκάρισμα διαφόρων, αλλά καθόλου… αδιάφορων, αποφάσεων της δημόσιας διοίκησης, των υπουργείων, φορέων του δημοσίου κλπ.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, όμως, προστέθηκα και εγώ στους πολλούς άτυχους που δεν μπορούσαν να μπουν στην εφαρμογή.

Νέκρωσαν τα πάντα και η πρόσβαση ήταν αδύνατη, δυστυχώς.

Καλά, ένα τέτοιο (και το μόνο) πολυδιαφημισμένο μέσο «Διαύγεια» υπάρχει για τις δημοσιεύσεις εν γένει του δημοσίου και αυτό υπολειτουργεί, τι συμβαίνει;

Μετά από μία σειρά επαφών με ανθρώπους της Πληροφορικής κυρίως (που να βρεις άνθρωπο σε δημόσια θέση το Σαββατοκύριακο;) έμαθα ότι το σύστημα είναι πλέον…αρχαίο, καθώς όσες φορές επιχειρήθηκε ο εκσυγχρονισμός του και η ανανέωσή του, άλλες τόσες απέτυχαν, άγνωστο για ποιο λόγο!

Για να μην εκθέσω πρόσωπα και πράγματα, θα αρκεστώ προς το παρόν στην επισήμανση ότι κάποιοι θεωρούν τσιφλίκι τους την υποστήριξη του Διαύγεια και εμποδίζουν με κάθε τρόπο να εισέλθουν άλλοι ανταγωνιστές “στα χωράφια τους”.

Δεν υπάρχει κάποιος να τους μαζέψει, να προκηρύξει νέο διαγωνισμό και σε σύντομο χρόνο να πάρει τις προσφορές και τις αποφάσεις που χρειάζονται, ώστε να μην παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα που εκθέτουν συνολικά την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο ειδικότερα;

Διαβάστε ακόμη: