Μετά τις  αποκαλύψεις για το ( βαρύ) ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη εν μέσω των ατέρμονων πυρκαγιών που κατακαίουν τη χώρα , μια φήμη που άρχισε να κυκλοφορεί υπό τύπο πλάκας , έχει αρχίσει να γίνεται αποδεκτή με προβληματισμό από σοβαρούς πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της χώρας .

Υποστηρίζεται συγκεκριμένα ότι το “άδειασμα” του Μεγάρου Μαξίμου στον περιφερειάρχη Αττικής και το ανοικτό ενδεχόμενο που άφησε να μην υποστηριχθεί από την ΝΔ στις εκλογές του Οκτωβρίου , έχουν σχέση με τους …μύχιους πόθους παραγόντων του πρωθυπουργικού γραφείου να εκλεγεί περιφερειάρχης Αττικής υποψήφιος από την αντιπολίτευση.

Κατά τους ίδιους κύκλους το “σχέδιο” , έχει ως τον εξής στόχο: Επειδή και κατά την επόμενη τετραετία πολλά μπορεί να συμβούν από άποψη φυσικών καταστροφών στην Αττική, η κυβέρνηση δεν μπορεί να “σηκώσει” το φορτίο της κριτικής , αλλά αυτό πρέπει να το επιμερίσει τουλάχιστον και στην αυτοδιοίκηση.

Στο ΜΜ αντιλαμβάνονται πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί σε καμία περίπτωση με την επανεκλογή του σημερινού περιφερειάρχη , η κάθε αποτυχία ή λάθος χειρισμός του οποίου θα “φορτώνεται” στην Νέα Δημοκρατία.

Καταλήγουν έτσι στο συμπέρασμα ότι καλύτερη λύση αποτελεί η εκλογή ως περιφερειάρχη Αττικής στελέχους της αντιπολίτευσης , οπότε αν συμβεί καμία “στραβή” η κυβέρνηση , θα βγει έξω από το πλάνο και θα αρχίσει να επιρρίπτει τις ευθύνες στον Γιάννη Σγουρό και τον Γιώργο Ιωακειμίδη οι υποψηφιότητες των οποίων ως γνωστόν υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν το έχουν όντως σκεφθεί θα πρόκειται για …σατανικό σχέδιο αφού η κυβέρνηση θα “δείχνει” συνεχώς τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης , υποστηρίζοντας επιπλέον ότι αφού δεν μπορούν να καταφέρουν να δείξουν αποτελεσματικότητα στην διοίκηση της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας , πολλώ δε μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί αυτό αν βρεθούν στην κυβέρνηση !

Αναμφίβολα πρόκειται για πολύ προωθημένο σχέδιο, που εμπεριέχει και μεγάλο ρίσκο: Διότι τα κέρδη θα είναι μεγάλα εφόσον όντως , ο Πατούλης χάσει τις εκλογές κερδίσουν οι υποψήφιοι της αντιπολίτευσης και αποδειχθεί η ανικανότητά τους στη διοίκηση .

Αν όμως ο “διάβολος σπάσει το ποδάρι του” και ο νέος περιφερειάρχης της αντιπολίτευσης αποδειχθεί αποτελεσματικότερος του σημερινού , τότε η …μπάλα θα πάρει και την Νέα Δημοκρατία.

Αφήστε το ενδεχόμενο κάτι τέτοιο πειραματισμοί να εφαρμοστούν από την ΝΔ και στο Δήμο Αθήνας και βρεθεί ένας υποψήφιος ικανός να αντιμετωπίσει τους …σημειωτόν ( μεγάλους) περιπάτους του Κώστα Μπακογιάννη.

Τότε, ποιος είδε την Ντόρα και δεν τη φοβήθηκε …

Διαβάστε ακόμη: