Περίεργα πράγματα τελικώς συμβαίνουν στην Εθνική Τράπεζα αναφορικά με την επιλογή του προσώπου που θα αντικαταστήσει τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Μιχαηλίδη!

Για λόγους ανεξήγητους η «διαδοχή» δείχνει να τραβάει και η διενέργεια της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Μιχαηλίδης θα αποχωρήσει, και θα αναλάβει ο νέος πρόεδρος, αναβάλλεται και παρατείνεται!

Οι πληροφορίες λένε για παράταση ενός μηνός, να διενεργηθεί η Γ.Σ. τέλη Ιουλίου!!!

Τα πράγματα αυτά είναι ανήκουστα! Είναι προφανές πως ένα «σύστημα» στελεχών, νταραβεριτζήδων και «κουμπάρων» επιδιώκει έστω την τελευταία στιγμή είτε να αποφύγει την αποπομπή Μιχαηλίδη, ενός από τους χειρότερους προέδρους όλων των εποχών για την Εθνική, ο οποίος ταυτίστηκε με το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ και την επιλογή στελεχών-συνεργατών αμφίβολης ικανότητας που ζημίωσαν με τη στάση και τη συμπεριφορά τους, εκτός των άλλων, το προφίλ της ιστορικής τράπεζας, είτε να επιβάλει «δικό» του υποψήφιο!

Διότι είναι γνωστό τοις πάση ότι διάφορες παραφυάδες και… τσαγερά είχαν αποστείλει νοσηρές και κατασκευασμένες επιστολές κατά του μοναδικού μέχρι σήμερα υποψηφίου Γκίκα Χαρδούβελη στον SSM προκειμένου να τον αποδομήσουν!

Βεβαίως οι έωλες και ανυπόστατες κατηγορίες κατέπεσαν ως χάρτινος πύργος!

Ωστόσο ακόμη και μέχρι την ώρα τούτη τα συστήματα αυτά προσπαθούν να μπλοκάρουν τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση της Εθνικής και να την εγκλωβίσουν σε ένα ξεπερασμένο χθες κατά το οποίο κυριάρχησαν ανίκανοι, κομματόσκυλα, εθνικές προξενήτρες και πάσης φύσης νταραβεριτζήδες!!!