Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η προσπάθεια στην οποία προέβησαν πολλά και διάφορα υπόγεια συστήματα, μιντιακά, πολιτικά και τραπεζικά, προκειμένου να αποδομήσουν τον Γκίκα Χαρδούβελη και να αποτρέψουν την τοποθέτηση του σαν πρόεδρος στην Εθνική τράπεζα, έπεσαν στο κενό!

Ούτε ο Λουκάς Παπαδήμος, ούτε η Αννα Διαμαντοπούλου πρόκειται να διαδεχθούν τον διαβόητο Μιχαϊλίδη που απέρχεται, ούτε φυσικά διάφοροι φανφαρόνοι πρώην τραπεζίτες οι οποίοι επιδίωκαν την επιστροφή τους στην ενεργό δράση και οι οποίοι φέρουν μερίδιο ευθύνης για την καταστροφή της χώρας, του τραπεζικού συστήματος και των μνημονίων που επακολούθησαν!

Για να αποδομήσουν τον Γκίκα Χαρδούβελη, έναν τεχνοκράτη χαμηλών τόνων ο οποίος διετέλεσε επιτυχημένος υπουργός επί κυβερνήσεως Σαμαρά, έφθασαν στο σημείο να αποστείλουν ανώνυμες (πιθανόν και επώνυμες) επιστολές τόσο στον SSM, όσο και στην ΕΚΤ, μέσα από τις οποίες κατήγγειλαν τον πρώην υπουργό ότι έχει βγάλει λεφτά στο εξωτερικό!

Οι κατηγορίες προφανώς έπεσαν στο κενό! Και ο Γκίκας Χαρδούβελης όπως είχε προαναγγείλει το Radar.gr όταν όλοι τον θεωρούσαν «τελειωμένο», θα αναλάβει νέος πρόεδρος της Εθνικής!

Και ασφαλώς όλα αυτά τα ύποπτα παράκεντρα που επιδίωξαν να αποδομήσουν τον Γκ. Χαρδούβελη μήπως ξέρουν να μας πουν αν υπάρχει εν ενεργεία τραπεζίτης που έβγαλε αρκετά εκατομμύρια στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της κρίσης;

Καθώς επίσης εάν υπάρχουν πρώην τραπεζίτες που κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή βγάζουν χρήματα στο εξωτερικό σε εξωχώριους λογαριασμούς που διαθέτουν σε φορολογικούς παραδείσους και όχι μόνο…