Η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, άφησε πίσω της το Roland Garros και πλέον συμμετέχει στο τουρνουά του Νότιγχαμ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του Wimbledon.

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα επί της Καμίλα Οσόριο με 2-0 σετ περνώντας στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στο δίκτυο «BBC Radio Nottingham».

Αφού αρχικά το ενδιαφέρον μονοπώλησε, όπως είναι λογικό το τένις, στη συνέχεια η κουβέντα επεκτάθηκε στο ποδόσφαιρο, με τους Άγγλους να την ρωτούν για το ποια ομάδα της Premier League θα υποστηρίξει τη νέα σεζόν.

Η Μαρία Σάκκαρη χωρίς να το πολυσκεφτεί απάντησε τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, εξηγώντας στη συνέχεια τους λόγους για αυτή την επιλογή.

«Είναι ιδιοκτησίας ενός Έλληνα (σ.σ. τον Βαγγέλη Μαρινάκη) που έχει την ομάδα μου στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό. Είναι μια υπέροχη σύνδεση και θα την υποστηρίξω την επόμενη σεζόν.

Είμαι ενθουσιασμένη γιατί έχουμε μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα, αλλά προφανώς η Premier League είναι διαφορετική. Ήμουν χαρούμενη και ενθουσιασμένη για τη Νότιγχαμ όταν είδα ότι προκρίθηκαν και τώρα βρίσκονται στην Premier League», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελληνίδα τενίστρια.