Παίζεις ήδη κάποιο διάστημα Padel ή σκέφτεσαι να κάνεις την αρχή σε αυτό το άθλημα που βλέπεις πλέον να γνωρίζουν όλο και περισσότεροι καθημερινά και να ανοίγουν συνεχώς νέα γήπεδα;

Πλέον έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις να παίζεις σωστά, λαμβάνοντας τα σωστά εφόδια, συμμετέχοντας σε ημερήσια Padel Clinics, που αφορούν beginners και beginners+, άντρες και γυναίκες, οποιαδήποτε ηλικίας που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορα συνεργαζόμενα padel clubs αρχικά της Αττικής.

Το πρόγραμμα κάθε σεμιναρίου διάρκειας 6 ωρών (10.00πμ-16.00μμ) περιλαμβάνει αναλυτικά τα εξής:

  • Σωστό ζέσταμα (πολύ σημαντικό για την αποφυγή τραυματισμών)
  • Ασκήσεις φυσικής κατάστασης με σκοπό να ενεργοποιηθούν οι μύες των ποδιών για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
  • Εισαγωγή στο άθλημα- Θεωρία και τεχνική, βασικά χτυπήματα
  • Σπάσιμο” της διαδικασίας σε χρονικά πλαίσια και ενότητες ώστε στο τέλος της ημέρας οι παίκτες να γνωρίζουν όλους τους βασικούς κανόνες, τις βασικές θέσεις και χτυπήματα, να μπορούν να ανταλλάσσουν μπάλες σε ζευγάρια, να έχουν μια ικανοποιητική αντίληψη του γηπέδου σε σχέση με τη μπάλα, τον συμπαίκτη και τον αντίπαλο και τα τζάμια.
  • Παιχνίδια Round robin, Americano ή “αγώνες” ανά ομάδες/προπονητές στο τέλος της ημέρας
  • Διαλείμματα για ξεκούραση, light φαγητό, σνακς, ενεργειακά ποτά
  • Όλοι οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν έκπτωση σε αγορά ρακετών και λοιπού εξοπλισμού κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου ενώ για τη διεξαγωγή του ΔΕΝ θα χρειαστεί να φέρετε κανένα ατομικό εξοπλισμό καθώς θα παρέχεται χωρίς χρέωση οτιδήποτε χρησιμοποιηθεί.

Clinics Coοrdinator της ομάδας είναι η Μαρία Μακράκου η οποία και εξασφαλίζει ότι όλη η διαδικασία είναι δομημένη προσεκτικά και κυρίως ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα εξοπλιστούν με τα απαραίτητα εφόδια ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για το επόμενο βήμα τους

Το πρώτο σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Panda Padel στο Ρέντη με συμμετοχή περιορισμένων θέσεων 14 ατόμων ανά ημέρα. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η ώρα προσέλευσης είναι αυστηρά στις 09.30 , θα πρέπει να έχει γίνει προπληρωμή της θέσης και το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 140 Ευρω από 180 Ευρω .

Για κράτηση της θέσης σας πατήστε εδώ

Διαβάστε ακόμη: