Το θέμα συζήτησης στο Χόλιγουντ είναι η έκθεση «HELLO, My Name Is» στην γκαλερί Jeffrey Deitch στο Λος Άντζελες, η έκθεση-ντεμπούτο της Νάντια Λι Κοέν (Nadia Lee Cohen), η οποία έχει συνεργαστεί με τον A$AP Rocky, τον οίκο Balenciaga και την Κιμ Καρντάσιαν. Η εγκατεστημένη στο LA Βρετανή φωτογράφος και σκηνοθέτις παρουσιάζει τις σχεδόν 20 μυθοπλαστικές περσόνες της -ζωντανά απομεινάρια της Αμερικής του 1970 περίπου- ακολουθώντας την παράδοση των Σίντι Σέρμαν, Τζίλιαν Γουίρινγκ και Φρίντα Κάλο που είδαν ότι μια αυτοπροσωπογραφία μπορεί να είναι πρόσκληση να γίνεις εντελώς κάποιος άλλος. Η Λι Κοέν, έχοντας γυρίσει βιντεοκλίπ με τον ράπερε Tyler, the Creator και την τραγουδίστρια Κάλι Ούτσις, έχοντας εργαστεί ως μοντέλο για τον οίκο Schiaparelli και τη Savage X Fenty της Ριάννα και έχοντας «συλλάβει» τις καμπάνιες για διάφορες φίρμες, από τον Balenciaga μέχρι τη Skims της Κιμ Καρντάσιαν, δίνει στην τέχνη της μια νέα πιο πλαστική διάσταση.

 

«Ξεκίνησα ως φωτογράφος με έντονες επιρροές από τον κινηματογράφο» εξομολογείται. «Μου άρεσε η ικανότητα της φωτογραφίας να αναπαράγει το αφηγηματικό στοιχείο του κινηματογράφου – το ότι μπορεί να είναι όλο χιούμορ, σκοτεινή, δυνατή και να αφηγηθεί μια ολόκληρη ιστορία μέσα σε ένα κάδρο».

«Πολύ νωρίς, συζήτησα με τον Τζέφρι (Ντάιτς) για τη σημασία του να μη δίνει η έκθεση την αίσθηση ενός “photo show”. Ήταν η πρώτη μου ευκαιρία να δείξω τη δουλειά με τρισδιάστατο τρόπο, στον οποίο ο κόσμος θα μπορούσε να έχει εμπειρία των αντικειμένων, των χαρακτήρων και της αρχιτεκτονικής του Λος Άντζελες που με επηρέασε» εξηγεί. «Η Νάντια συνέλαβε την έκθεση ως μια κινηματογραφική ταινία. Οι επισκέπτες νιώθουν σαν να συμμετέχουν στην αφήγησή της» επισημαίνει, από την πλευρά του, ο Τζέφρι Ντάιτς. «Υπάρχει υψηλό επίπεδο χιούμορ και παιχνιδιάρικης διάθεσης σε τόσα πολλά από αυτά που κάνει η Νάντια» λέει η Melahn Frierson, η διευθύντρια της γκαλερί στο Λος Άντζελες·συχνά άκουγε γέλια από την αίθουσα της έκθεσης με τις 24 τηλεοράσεις, σε κάθε μία των οποίων η Νάντια Λι Κοέν υποδύεται έναν διαφορετικό χαρακτήρα.

 

Η έκθεση επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 13 Αυγούστου, αλλά λόγω της προσέλευσης κόσμου δόθηκε παράταση. Και πρόκειται να ταξιδέψει εκτός Λος Άντζελες.