Παρά το τεταμένο κλίμα στη σχέση των δύο πλευρών (γεγονός στο οποίο είχε αναφερθεί εκτενώς η στήλη “Agent Stories”), χθες (21/07) η «ένωση» επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Γαλανόπουλο, έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο διεθνής άσος θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα έως την προσεχή Δευτέρα (25/07) και στη συνέχεια, θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα της ΑΕΚ Β’, έως να επιστρέψει η πρώτη ομάδα από την Ολλανδία και ενσωματωθεί στο σύνολο του Ματίας Αλμέιδα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Κώστα Γαλανόπουλο, έως το καλοκαίρι του 2024. Ο διεθνής Έλληνας μέσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και αγωνίσθηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στις 31 Μαΐου 2016, στο παιχνίδι των πλέι–οφ ενάντια στον Πανιώνιο, ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018, αποτέλεσε τον νεαρότερο πρωταθλητή Ελλάδας με την ΑΕΚ, μεταπολεμικά.

Μέχρι σήμερα, έχει αγωνισθεί συνολικά σε 134 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας δέκα φορές και μοιράζοντας δύο ασίστ.

Ύστερα από την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Κώστας Γαλανόπουλος τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως «είμαι πολύ χαρούμενος για την επέκταση του συμβολαίου μου με την ΑΕΚ. Τώρα, δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια, αλλά για απαντήσεις μέσα στο γήπεδο».