Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον ρ/σ «RealFM», περιέγραψε την επίθεση με γιαούρτι που δέχθηκε ο ίδιος, όταν γευμάτιζε με την οικογένειά του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα.

Ο κ. Πλεύρης, αναφερόμενος στην επίθεση, είπε χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή ήμουν με την οικογένειά μου, δεν ήμουν σε κάποια πολιτική εκδήλωση, όχι ότι αυτό θα δικαιολογούσε μια τέτοια ενέργεια. Με την σύζυγό μου και τα δύο παιδιά μας, 8 και 13 ετών, ήμασταν στα Πετράλωνα και επειδή ήμουν με την οικογένειά μου επιθυμούσα η ασφάλεια να βρίσκεται διακριτικά πιο πέρα. Κακώς πίστευα ότι η οικογένεια παραμένει κάτι που είναι εκτός οποιασδήποτε αντιπαράθεσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

Μάλιστα, ο Υπουργός Υγείας πρόσθεσε: «Εκεί που τρώγαμε, τελείως απρόκλητα επιτέθηκε ένας που έφτασε ακριβώς δίπλα μου και έριξε ένα μεγάλο γιαούρτι αλλά και άλλο περιεχόμενο με μια σακούλα. Την χτύπησε στο μάτι μου και πέτυχε και τα δυο μου παιδιά και τη γυναίκα μου με το γιαούρτι και τράπηκε σε φυγή».

«Αυτό είναι απόλυτα προκλητικό. Η κάθε πράξη βίας πρέπει να καταδικάζεται, πόσο μάλλον όταν στόχος δεν είναι ο πολιτικός, αλλά η γυναίκα και τα παιδιά του. Στοχοποιείται η οικογένειά μου δηλαδή επειδή κάποιος έχει ιδεολογικές διαφορές μαζί μου» σημείωσε ο Θάνος Πλεύρης.

«Το να προσπαθώ να εξηγήσω στον 8χρονο γιο μου, που έβαλε τα κλάματα, είναι εξοργιστικό» σχολίασε ο Υπουργός Υγείας.

Διαβάστε περισσότερα