Καμπύλες Τζένιφερ Λόπεζ, χείλη Τζολί, πόδια Μπέκαμ και έρχεται η τέλεια γυναίκα

Κάθε εποχή έχει τα δικά της πρότυπα ομορφιάς. Στην εποχή της πλαστικής χειρουργικής η εντύπωση είναι πως ο καθένας και η καθεμιά μπορεί να πλησιάσει πάρα πολύ αυτά τα πρότυπα.

Καταγραφη5

Με μαθηματική ακρίβεια των αναλογιών ξεκινώντας από τις βλαφαρίδες φτάνοντας μέχρι και τους αστραγάλους, οι ερευνητές κατέληξαν στο ιδανικό πρότυπο ομορφιάς, που αποτελεί μία μίξη από χαρακτηριστικά διασήμων και το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι αρκετά εντυπωσιακό και ιδιαίτερο.

Πλαστικοί χειρουργοί θέλησαν να παρουσιάσουν την «τέλεια» γυναίκα – που δεν υπάρχει- εννοώντας προφανώς τη γυναίκα που συμβαδίζει με τα πρότυπα της εποχής αλλά και τις απαιτήσεις των πελάτισσών τους.

Ευτυχώς η δημιουργία της ιδανικής γυναίκας έγινε «εικονικά», δηλαδή ψηφιακά και οι πλαστικοί χειρουργοί χρησιμοποίησαν χαρακτηριστικά από 16 διασημότητες.

Από την κορυφή ως τα νύχια η «τέλεια» γυναίκα έχει τα χαρακτηριστικά κάποιας σελέμπριτι.

Για παράδειγμα, οι επιστήμονες «πήραν» τις καμπύλες της Τζένιφερ Λόπεζ, τα χείλη της Αντζελίνα Τζολί, τα πόδια της Βικτόρια Μπέκαμ και έκαναν την «τέλεια μίξη», όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το τέλειο σώμα, σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, συνδυάζει στοιχεία 16 διασήμων γυναικών μεταξύ των οποίων το στήθος της Ρόζι Χαντινγκτον, τη λεπτεπίλεπτη μέση της Τζένιφερ Άνιστον, τις καμπύλες τις Τζένιφερ Λόπεζ, τα νεανικά χέρια της Γκουίνεθ Πάλτροου, καθώς και τα πόδια της Βικτόρια Μπέκαμ.

Το τέλειο πρόσωπο όμως, κατά τις προτιμήσεις του γυναικείου κοινού, απαρτίζουν η μύτη της Τζένιφερ Λόρενς, τα σκιστά μάτια της Μπιγιόνσε, το πιγούνι της Κάμερον Ντίαζ και τα σαρκώδη χείλη της Αντζελίνα Τζολί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr