Μαθαίνω ότι… «Πλακώνονται» Σταϊκούρας – Ταχιάος στο Υποδομών!

Σε άσχημο φεγγάρι (το λέω πολύ εκλεπτισμένα) βρίσκονται στο Υπ. Υποδομών οι σχέσεις μεταξύ του υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα και του Υφυπουργού Ν. Ταχιάου!

Βλέπετε, στα μεγάλα έργα τίποτα δεν προχωράει, ο ΒΟΑΚ έχει μπλοκαριστεί, η επέκταση της Λεωφόρου Κύμης ξέμεινε από χρηματοδότηση, ενώ γενικώς η κατάσταση είναι έκρυθμη και οι εργολάβοι στα κάγκελα! Και ο ανασχηματισμός – κατά πληροφορίες- έρχεται!

Για να ξέρετε…. Lolita’s- Nolita 1-0!

Με νικητή το νεοαφιχθέν Lolita’s απέναντι στο διαχρονικό Nolita έληξε η άτυπη κόντρα των επωνύμων χριστουγεννιάτικων καλεσμάτων του Νέου Ψυχικού!

Το κάλεσμα του γνωστού επιχειρηματικού παράγοντα Χρήστου Πρίτσα, ιδιοκτήτη και της ΠΑΕ Κηφισιά, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στο Lolita’s, υπερκέρασε το κάλεσμα την ίδια ώρα και μέρα του γνωστού μάνατζερ των μεγάλων έργων και Νούμερο 2 του ομίλου του Γ. Περιστέρη, Πέτρου Σουρέτη, στο Nolita όσον αφορά την επιτυχία της διοργάνωσης και το εύρος των επωνύμων προσκεκλημένων!

Μου λένε ότι…. Η αθέτηση της συμφωνίας στο επώνυμο νησί των Κυκλάδων!

Καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, μου λένε ότι σε επώνυμο και προβεβλημένο νησί των Κυκλάδων, βρίσκεσαι σε εξέλιξη μια σύγκρουση μεταξύ δύο πολύ γνωστών επιχειρηματιών, καθώς ο ένας, ο νεότερος ηλικιακά αλλά και στην πιάτσα, φέρεται να αθέτησε επιχειρηματική συμφωνία με τον παλαιότερο, αν και όχι τόσο δυνατό πια όσο στο παρελθόν λόγω εξοπλιστικών προβλημάτων!

Ποιος φταίει; Οι κελεμπίες που έκαναν πίσω ή το κακό παρελθόν του ηλικιωμένου επιχειρηματία;

Διαβάστε ακόμη: