Αν και ο Πιτ Ντέιβιντσον έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμεί να είναι γνωστός κυρίως για τη δουλειά του και όχι για τις σχέσεις του, η προσωπική του ζωή βρίσκεται αρκετά συχνά, στην επικαιρότητα. Το όνομα του κωμικού πρωταγωνιστεί ξανά στα tabloids, αυτή τη φορά λόγω της φημολογούμενης σχέσης του με το μοντέλο Έλσι Χιούιτ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του WUSeekly, το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει πρόσφατα, ενώ κανείς από τους δύο δεν έχει αναφερθεί ακόμα δημόσια στη σχέση τους. Στο παρελθόν, η Έλσι Χιούιτ είχε συνδεθεί και με άλλα διάσημα πρόσωπα, όπως ο Τζέισον Σουντέικις, ο Ράιαν Φίλιπ και ο Μπένι Μπλάνκο. Από την άλλη πλευρά, ο Πιτ Ντέιβιντσον έχει περάσει από πολλές σχέσεις με επώνυμες κυρίες, όπως η Κέιτ Μπέκινσεϊλ, η Κιμ Καρντάσιαν, η Αριάνα Γκράντε και η Φοίβη Ντέινβορ. Η πιο πρόσφατη σχέση του ήταν με την Μαντλίν Κλάιν, με την οποία χώρισε τον Σεπτέμβριο του 2024, μετά από έναν χρόνο.
Pete Davidson is dating model Elsie Hewitt, Us Weekly can confirm. https://t.co/yYGw3PUwKO
— Us Weekly (@usweekly) March 20, 2025
Άτομο από το περιβάλλον του δήλωσε στην PageSix πως η νέα σύντροφος του ηθοποιού δεν μοιάζει με καμία από τις προηγούμενες, ενώ σχολίασε πως δεν της αρέσει η δημοσιότητα και προτιμά να κρατά τη ζωή της ιδιωτική. «Είναι πολύ χαρούμενος μαζί της», δήλωσε. Παρά το γεγονός ότι δίνεται μεγάλη προσοχή στην προσωπική του ζωή, ο Πιτ Ντέιβιντσον έχει δηλώσει ότι θέλει να είναι γνωστός για τη δουλειά του. «Απλά θέλω να με γνωρίζουν για την καλή δουλειά που κάνω. Θέλω να είμαι εκεί μόνο όταν πρόκειται για ταινία, stand-up, φιλανθρωπία ή επιχειρηματικές δραστηριότητες», είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό W τον Δεκέμβριο του 2024. «Αυτό είναι το μόνο που θέλω να δείχω. Δεν θέλω να είμαι αυτός ο ηλίθιος που απλώς βγαίνει με κόσμο. Δεν είμαι αυτός», είχε τονίσει.
Δείτε φωτογραφίες της Έλσι Χιούιτ
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
View this post on Instagram
Πιτ Ντέιβιντσον: Εισήχθη σε κέντρο ευεξίας έναν μήνα μετά τον χωρισμό του από τη Μάντελιν Κλάιν
Διαβάστε ακόμη:
- ΟΠΑΠ: Ρεκόρ για τα καθαρά έσοδα προ εισφορών το 2024, στα 2,296 δισ. ευρώ
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα – Έπιστρέφει το «καλοκαίρι»
- Το πιο αφιλόξενο νησί του κόσμου – Γιατί κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει εκεί
- Federal Reserve: Αμετάβλητα τα επιτόκια για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση