Εξιτήριο έλαβε σήμερα το μεσημέρι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, που είχε εισαχθεί εσπευσμένα πριν από δύο ημέρες στο νοσοκομείο Αγία Όλα λόγω ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16.08.2021) και ενώ παρακολουθούσε την εξέλιξη των πυρκαγιών στην Κερατέα και τα Βίλια, ο Νίκος Χαρδαλιάς ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αποφασίστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Στο “Αγία Όλγα” διαπιστώθηκε ότι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο και κρίθηκε απαραίτητο να του τοποθετηθούν δυο στεντ και να μείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Με τις εξετάσεις του να είναι καλές, αποφασίστηκε να πάρει εξιτήριο ο Νίκος Χαρδαλιάς για να επιστρέψει στο σπίτι του. Έτσι, στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (18.08.2021) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας πήρε το εξιτήριό του. Του συστήθηκε να μείνει μερικές μέρες στο σπίτι για να αναρρώσει πλήρως.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου ΓΝΝ Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων (Αγία Όλγα), “Σήμερα 18/08/2021 και ώρα 13.30, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48 ωρών λόγω οξέως ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική.

Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ΄ οίκον”.

Χαρδαλιάς: Τα μηνύματα από Έλληνες πολιτικούς για καλή ανάρρωση

Ιωάννα Χαρδαλιά: Η απάντηση της κόρης του υφυπουργού σε χρήστη των social media

H Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε σε χρήστη των social media που βρήκε «ευχάριστο νέο» το γεγονός ότι ο πατέρας της, Νίκος Χαρδαλιάς, υπέστη ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη Ιωάννα χαρακτήρισε «ντροπιαστικά» τα όσα γράφονται για τον πατέρα της τονίζοντας πως «δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται».

Η απάντηση της Ιωάννας Χαρδαλιά

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».