Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έδωσε το «παρών» σε κοσμική εκδήλωση, όπου ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το αν θα ήθελε να κάνει ένα τρίτο παιδί.

Η ηθοποιός απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει άλλο παιδί και προέτρεψε τους δημοσιογράφους να μην κάνουν ερώτησεις σχετικές με τα παιδιά, λόγω της ευαίσθητης φύσης του θέματος.

Συγκεκριμένα, όταν ο ρεπόρτερ τη ρώτησε: «Σκέφτεσαι και τρίτο παιδί;», η ηθοποιός απάντησε: «Δεν μπορώ να κάνω τρίτο παιδί νομίζω πια και να θέλω».

«Συγγνώμη, δεν ήξερα», ανταπάντησε ο δημοσιογράφος.

Η ηθοποιός δήλωσε ότι καθώς η δημιουργία ή η επέκταση της οικογένειας είναι προσωπικό θέμα, θα ήταν συνετό οι δημοσιογράφοι να αποφεύγουν να ρωτούν αντίστοιχες ερωτήσεις.

«Δεν πειράζει, αλλά καλό είναι να μην τις κάνετε αυτές τις ερωτήσεις για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γιατί υπάρχουν γυναίκες που είτε δεν μπορούν, είτε δεν θέλουν, είτε έχουν μία άλλη ταυτότητα. Καλό είναι αυτές τις ερωτήσεις με τα παιδιά να τις αποφεύγετε», πρόσθεσε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους.

Στη συνέχεια, μία δημοσιογράφος ρώτησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου γιατί δεν ανοίγει διάλογο για ορισμένα ζητήματα στα οποία τοποθετείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο η ίδια απάντησε: «Δεν έχω δικαίωμα στα δικά μου social media να πω κάτι χωρίς να θέλω να κάνω διάλογο; Θεωρείς ως δημοσιογράφος ότι είμαι υποχρεωμένη να κάνω διάλογο με σένα; Για ποιον λόγο; Θα τοποθετηθώ, θα πω την άποψή μου, θα είμαι πάντα υπέρ του δικαίου αλλά το να κάνω παραπάνω συζήτηση που θα παιχτεί στην τηλεόραση είναι ένα άλλο θέμα. Θα πρέπει να δώσω την συγκατάθεσή μου για αυτό. Δεν είμαι πάντα διαθέσιμη».

 

Διαβάστε ακόμη: