Τα «κουφά» των lockdown δίνουν μια διαφορετική νότα στη ζοφερή εικόνα που προσφέρει η πανδημία τον τελευταίο καιρό. Τι το ήθελε λοιπόν το ραντεβού στο σπίτι του αγοριού που είχε γνωρίσει σ’ ένα blind date, μια γυναίκα στην Κίνα;

Εγκλωβίστηκε στο σπίτι του αφού λίγη ώρα μετά που έφθασε εκεί, επιβλήθηκε ολικό lockdown στην περιοχή. Η Κίνα υπενθυμίζεται, τηρεί την αυστηρή πολιτική των «μηδενικών κρουσμάτων» επιβάλλοντας σε υποχρεωτική καραντίνα εκατομμύρια ανθρώπους.

Μια 30χρονη λοιπόν πήγε να συναντήσει έναν άνδρα στο σπίτι του, με τον οποίο νωρίτερα είχαν γνωριστεί μέσω ενός blind date.

«Γερνάω τώρα, η οικογένειά μου με σύστησε 10 άτομα», είπε σε βίντεο στα social media. «Στο πέμπτο ραντεβού ήθελε να μου επιδείξει τις μαγειρικές του ικανότητες και με κάλεσε στο σπίτι του για δείπνο».

Το βίντεο που έγινε viral

Μη μπορώντας να φύγει, η Wang έμεινε κολλημένη στο σπίτι του ραντεβού της για μέρες. Δημοσίευσε βίντεο από την απροσδόκητη εμπειρία της συμβίωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας το επίδοξο φλερτ να της μαγειρεύει ενώ αυτή δούλευε μέσω του υπολογιστή ου.

Τα βίντεο έγιναν γρήγορα viral, με τη συνάντηση της Wang να γίνεται κορυφαίο θέμα της τάσης στο Weibo, την κινεζική πλατφόρμα που μοιάζει με Twitter.
«Μαγειρεύει, καθαρίζει το σπίτι και εργάζεται. Αν και η μαγειρική του δεν είναι πολύ καλή, είναι ακόμα πρόθυμος να περάσει χρόνο στη κουζίνα», είπε η Wang στο The Paper.

Η Wang είπε σε μια ανάρτηση τη Δευτέρα ότι είχε κατεβάσει το αρχικό της βίντεο από τον λογαριασμό της αφού έγινε viral. «Αυτή τη στιγμή, είμαι ακόμα στο σπίτι του άντρα. Είναι ένα ντροπαλό, ειλικρινές άτομο και δεν μιλάει πολύ. Αφού το βίντεό μου έγινε δημοφιλές (στο Weibo), κάποιοι φίλοι άρχισαν να τον καλούν — νομίζω ότι επηρέασε τη ζωή του γι’ αυτό το αφαίρεσα», είπε.

«Ευχαριστώ όλους για την προσοχή σας… Ελπίζω η πανδημία να τελειώσει σύντομα και τα ελεύθερα κορίτσια να βρουν μια σχέση σύντομα», είπε ενώ σύμφωνα με το cnn.com δεν είναι σαφές εάν η Wang εξακολουθεί να μένει στο σπίτι του ραντεβού της.