«Πελάτες» περίμενε… αστυνομικοί του προέκυψαν. Αυτοί που χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού ενός Έλληνα στα Χανιά, το απόγευμα της Πέμπτης, δεν ήταν οι «πελάτες» που περίμενε για να τους πουλήσει ναρκωτικά αλλά οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν εξασφαλίσει ένταλμα για να κάνουν έρευνα!

Κατά την διάρκειά της, βρέθηκαν συσκευασίες με συνολικά δυο κιλά και 780 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας, ενώ κατασχέθηκαν και 250 ευρώ ως προερχόμενα από από τις πωλήσεις. Ο ένοικος του σπιτιού συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων και αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κατάσχεσαν δυο κιλά κάνναβης

Με οργανωμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Βέροιας, συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας Έλληνας στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους δυο κιλών και 63 γραμμαρίων. Μάλιστα, σε έναν χώρο του σπιτιού βρέθηκε καλά κρυμμένη μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.