Ο Πέτρος Κωστόπουλος που τα τελευταία χρόνια ζει μόνος του στo κέντρο της Αθήνας, είναι ερωτευμένος με την 40 χρόνια μικρότερη του τραγουδίστρια και δεν το κρύβει. Ένας άνδρας που μας έχει συνηθίσει με εντυπωσιακές παρουσίες πάντα στο πλευρό του δεν θα μπορούσε παρά να κάνει άλλη μια φορά εμφάνιση με νεαρή καλλονή σύντροφο.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Κατερίνα Λιόλιου -την οποία γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό talent show του ΑΝΤ1 The Voice- έχουν κάνει κάποιες κοινές εμφανίσεις σε σπίτια φίλων, ενώ ταξίδεψαν μαζί στο Ντουμπάι για την αλλαγή του χρόνου. Μεταξύ τους αναπτύχθηκε μια αμοιβαία συμπάθεια, σε φιλικό επίπεδο η οποία το περασμένο φθινόπωρο εξελίχθηκε σε έρωτα. Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Λιόλιου είναι μαζί τους δύο τελευταίους μήνες.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς βρίσκεται στο Ντουμπάι και για επαγγελματικούς λόγους, καθώς δουλεύει για μια εταιρεία ξενοδοχείων και εστιατορίων.

Πέτρος Κωστόπουλος: Ζευγάρι με την 26χρονη Κατερίνα Λιόλιου - Ερωτευμένοι στο Ντουμπάι - TheCaller.Gr

Ποια είναι η Κατερίνα Λιόλιου

Η Κατερίνα Λιόλιου ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της στο τραγούδι. Ασχολείται με τη μουσική από παιδί, σπούδασε στη Φιλοσοφική και έγινε ευρέως γνωστή από το μουσικό ριάλιτι The Voice.