Μπορεί η σειρά του HBO «Sopranos» να κόπηκε το 2007, ωστόσο κάποια πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα στο κοινό.

Η απορία που ταλανίζει μέχρι και σήμερα τους θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς ήταν μία: πέθανε τελικά ο πρωταγωνιστής, Τόνι Σοπράνο;

Ο δημιουργός της σειράς, Ντέιβιντ Τσέιζ, δεκατέσσερα χρόνια μετά το φινάλε των Sopranos, δίνει στο Hollywood Reporter την πολυπόθητη απάντηση.

Πέθανε ο Τόνι Σοπράνο; Ο Τόνι Σοπράνο όχι απλώς πέθανε, αλλά πιθανότατα σκοτώθηκε

Αν και ο ίδιος πάντα φανταζόταν το πώς θα παρουσιάσει τον θάνατο του πρωταγωνιστή, αποκαλύπτει πως τελικά τίποτα δεν πήγε βάσει σχεδίου. Η τελευταία σκηνή δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tony Soprano (@thesopranos)

Δήλωσε ο Τσέιζ:

«Η σκηνή που είχα στο μυαλό μου σίγουρα δεν ήταν αυτή η σκηνή που είδατε. Ούτε φυσικά, σκέφτηκα να την κόψω με αυτό το μαύρο φόντο».

Μάλιστα, εξήγησε πως αυτό που είχε στο μυαλό του ήταν το τελευταίο ταξίδι που κάνει ο Τόνι με το αυτοκίνητό του από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το Νιου Τζέρσι να είναι ένας παραλληλισμός.


«Ήθελα να είναι ένα αντίστροφο ταξίδι προς τον θάνατο. Ο Τόνι κάπως έτσι θα έπρεπε να “φύγει”», δηλώνει ο δημιουργός.

Δείτε την τελευταία σκηνή:

Η τελευταία σκηνή των Sopranos κλείνει με έναν άγνωστο άνδρα να κάθεται απέναντί στον Τόνι Σοπράνο σε ένα μπαρ και στην συνέχεια, η οθόνη μαυρίζει. Και φυσικά, σε αυτή την σκηνή όπως εξήγησε ο Ντέιβιντ Τσέιζ, τίποτα δεν ήταν τυχαίο.

«Περνούσα από ένα εστιατόριο και ήταν τόσο όμορφο που σκέφτηκα πως σε ένα τέτοιο μέρος πρέπει να αφήσει ο Τόνι την τελευταία του πνοή», εξηγεί, παρά το γεγονός ότι το κοινό είχε άλλη άποψη.

«Όλοι ήθελαν να δουν τον Τόνι να πεθαίνει. Με ενόχλησε πολύ αυτό. Δεν περίμενα να θέλουν να δουν νεκρό τον αγαπημένο τους ήρωα. Μην μου πείτε ότι δεν τον αγαπούσατε με κάποιον τρόπο. Μην μου πείτε ότι κατά βάθος δεν ήσασταν με το μέρος του. Θέλετε ακόμα δικαιοσύνη; Τότε είστε εγκληματίες, αν το βλέπατε αυτό για επτά χρόνια», τόνισε ο Ντέιβιντ Τσέιζ.