Ο Κέλι Μόντιθ απεβίωσε σε ηλικία 80 ετών, ένα χρόνο μετά τα δύο εγκεφαλικά επεισόδια που υπέστη. Ο «θρύλος» της κωμωδίας του BBC ήταν πασίγνωστος για την ομώνυμη εκπομπή του (1979 – 1984). Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε σήμερα (03/01) από την εταιρεία παραγωγής The Anglophlile Channel με έδρα το Λος Άντζελες, η οποία συνεργάσθηκε στενά μαζί του.

Μόλις πριν από έναν χρόνο, ο κωμικός υπέστη δύο εγκεφαλικά επεισόδια, με αποτέλεσμα η πρώην σύζυγός του, Κάρολαϊν Αλεξάντερ να κάνει εκστρατεία συγκέντρωσης χρήματων για την αποκατάσταση και τη λογοθεραπεία του. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε δύο μήνες στο Ιατρικό Κέντρο Cedars – Sinai. Οι θαυμαστές χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τη θλίψη τους, για την είδηση της απώλειας του ηθοποιού.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Σαντζίβ Κολί έγραψε: «Θλιβερά νέα. Ο Κέλι Μόντιθ ήταν αστείος, ευχάριστος και (όπως ο Ντέιβ Άλεν) πολύ μπροστά από την εποχή του. Κρίνοντας από τις αντιδράσεις εδώ, ασκούσε μεγαλύτερη επιρροή από ό,τι εκείνος γνώριζε».

Διαβάστε ακόμη: